Šta je novo?

Najava igre: The Witcher 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Bench admin

Administrator
Administrator
Učlanjen(a)
01.07.2000
Poena
619
Najava igre: The Witcher 2

Svaki ljubitelj RPG-a se zasigurno rado seća igre The Witcher, koja je iz Poljske, od CD Projekt tima stigla sada već daleke 2007. godine. Igra je kod igrača probudila nostalgiju, pre svega kvalitetnom srednjevekovnom pričom, atmosferom i RPG elementima kakve je u današnjim igrama sve teže naći, naročito na jednom mestu. Preko milion prodatih kopija u prvih 12 meseci govore da nije svaka PC ekskluziva osuđena na finansijsku propast, pa čak i ona koja nema multiplayer komponentu.
Kako je inkarnacija Wiedźmin novele Poljskog pisca Andreja Sapkovskog u vidu video igre bila i više nego dobro prihvaćena kod igrača, angažovanje na nastavku je svakako bio najlogičniji korak. Taj nastavak sada dolazi pod (očekivanim) imenom The Witcher 2: Assassins of Kings.

The_Witcher_2_Assassins_of__m.jpg

The Witcher 2 nije igra koja će redefinisati žanr, niti na bilo koji način predstavlja prekretnicu u serijalu. Ovo je nastavak koji pretenduje da u svakom aspektu bude za korak ili dva ispred prve igre, a to je upravo ono što fanovi The Witcher-a priželjkuju. Ako ste jedan od njih, nema razloga da igru ne rezervišete već danas, naročito ako se uzme u obzir popust od 10% koji je aktuelan na Steam i GOG servisima. Ako ne bude novih odlaganja, igra će se pojaviti 17. maj 2011. godine, i ovog puta ekskluzivno za PC. Međutim, kako je u par navrate demonstrirana na Xbox 360 kontroleru, nije isključeno da će se u doglednoj budućnosti pojaviti i na aktuelnim konzolama.

http://www.benchmark.rs/benchmark-testovi/gejming/najava-igre-the-witcher-2.html

17. maj - Zabelezeno :DDD

takodje :) jedva cekam ovu igru

Preorderovao davno.

<--- free avatar uz preorder

Keca sam odigrao sa velikim zadovoljstvom, nego ja sam mislio da ce drugi deo biti i za Ps3 i za Xbox. I na gamespotu i na Ignu su ga stavili da ce biti za konzole, stavise, na gamespotu pise cak da ce biti u Q1 2011, ali nisam izguglao neki proveren info za to, mozda je dezinformacija.

odustali su od konzola, mada zvanicno kazu da i dalje postoji sansa da se odradi i port u nekoj buducnosti

dobar marketnig, port ce svakako izaci ali oni svoj uspeh baziraju na pc trzistu i hvala bogu da su se setili da ga ispostuju

Pa ih vi ispostujte i kupite igru :smash: ....

I ja zeljno iscekujem, samo sto ga cekam sa makinom koja je terala
i keca, tesko da cu videti sve cari :mad:
Al sreca ovo je igra gde grafika nije presudna :banana:
Videcu bar graficku da zamenim a ovo ostalo da nasviram do kraja
pa nek izgori :smash:

zavrsih prvi deo, konacno, pre par dana i mogu reci i danas igra u svakom smislu izgleda fenomenalno.
Mislim da nema niti jedne igre izn 2007 koju mozete danas instalirati i treati u full HD a da izgleda kao The Witcher.
Jedan od najboljih fantazijskih rpg-ova. Jedino sto se balans narusava kako se levelujes, pa je u pocetku prilicno tesko ali kada predjes 20 level onda rasturas. recimo ako se nabudzi igni sign do maximuma ne treba vam mac uopste. Popijes jedan tawny owl i maribor forest i rostiljas...Ipak bolje i to nego u oblivionu gde se koljes sa pacovima do kraja...ali zato oblivion ima bolji sistem atributa...
Jedva cekam nastavak, navikao sma na likove Dandeliona, Geralta, Triss pa me ovi novi iz trejlera nesto i nisu odusevili...recimo Geralt mi u dvojci izgleda kao referent u drzavnoj administraciji , ne deluje opasno i cinjenica izgleda pomalo tupavo...Verovatno cu se navici...
Combat sistem ocekujem da se unapredi mada fora iz keca sa podvuceno zutim potezima nije losa ali valjalo bi da se izbor stilova malo produbi, tri stila i nije neki izbor a voleo bih kada bih mogao sam da biram poteze i kombinacije...
Komentari u igri i dijalozi sa npc-ovima su odlicni a cela prica je zaista epskih razmera.
Jedva cekam nastavak, osecam da ce dobro ispasti, samo da bude mracna sa teskobnom atmosferom kao sto je i I deo

Poslednja izmena:
... u oblivionu je bilo moguce naapraviti magiju samo jednom da pipnes nekog i da padne mrtav... secam se da sam tu magiju nazvao S M R T :p... postaje se neunistiv od pola igre... jos gore nego u TW2...
Najjaci sistem po meni je bio u Gothic 2... tu i ako imam naucen 5 krug magije bilo je zeznutuh grupica orkova i bez nabudzenog maca nisam mogao...
Slazem se da je borba u The Witcher prvom bila prelaka od sredine 3.poglavlja.... questovi i prica su zato bili vrhunski.

*** ono sto sam se mucio na pocetku mi je uteralo strah tako da sam dosta trosio na ekonomisanje i stekanej potiona i ostalih ingedienta, nisam previse experimentisao sa razlicitim kombinacijama iz straha da ne zaginem jer sam hteo da predjem igru sa najvise 3 smrti (klasicno old school :d)...sam epilog je prelagan i to mi ustvari najveca zamerka...pohvalio bih kurve u igri...izgledaju odlicno a ona zelena riba u druid kampu u mocvari (zove se ..hmmmm?) je mis PC Game :p

.izgledaju odlicno a ona zelena riba u druid kampu u mocvari (zove se ..hmmmm?) je mis PC Game :p

...to su Dryads
dryads.jpg
... Meni je najbolja bila elfica Turuviel
toruviel.jpg
... a najludje je bilo sa onim vampiricama;)... (naravno ostavio sam zive vampirice...poseko sam tupave oklopnike).
Ako se ubace sejvovi iz prvog dela uticace na radnju u drugom delu:)...

Poslednja izmena:
recimo ako se nabudzi igni sign do maximuma ne treba vam mac uopste. Popijes jedan tawny owl i maribor forest i rostiljas...
Bukvalno barbeque party :D
I ja sam igrao sa svim magijama nabudzenim na maksimum i bilo mi je mnogo zanimljivije.
Jeste da se nisam nagledao Geraldovih izivljavanja i zavrsnih poteza ali sam u dosta slucajeva postedeo sebe bliske borbe sa gomilom nezgodnih protivnika jer sam iz daljine bacao fireball na njih.

Sto se tice devojaka, one random po selima su mi bile cool i jedna od one dve sestre, mislim da se zvala Celina ili tako nesto.

Poslednja izmena:
A zašto je otvorena još jedna tema kad već ima tema o The Witcher II ???
O pomenutom sakupljanju kartica- ja nisam birao. pravi witcher ne bira :D Bruxe , Dryads, elfkinje, seoske kamenjarke, princeze, čarobnice ... nije bitno.
Mada ona šumska elfkinja i dama na jezeru i plavooka vampirica su naj...

Poslednja izmena:
Morenn

..tako se zove lepotica iz mocvare :d

[YOUTUBE]JnPbZ20LEac[/YOUTUBE]

Jeste ona je šumski duh drveća Dryad, zato i visi stalno ispod tog drveta u šumi ( ne močvari). Nego kad smo več kod nje jel uspeo neko da ispuni neki zadatak za nju sećam se da mi je nudila nešto dok smo ćaskali ali nisam uspeo ništa da joj odradim :D Ako neko zna kako nek mi zamota u spoiler odgovor pls

Jeste ona je šumski duh drveća Dryad, zato i visi stalno ispod tog drveta u šumi ( ne močvari). Nego kad smo več kod nje jel uspeo neko da ispuni neki zadatak za nju sećam se da mi je nudila nešto dok smo ćaskali ali nisam uspeo ništa da joj odradim :D Ako neko zna kako nek mi zamota u spoiler odgovor pls

ma riba je u mocvari ali u tom delu mocvare je suma...
das joj wolf skin (vukova ima u blizini) a onda upadnes u kombinaciju pitanja i odgovora u kojima ona trazi da je ubedis da se pari sa tobom...samo prava kombinacija odgovora vodi do..djindji rinjdji..:d

Poslednja izmena:
^ A da mapa je močvara. Nisam mislio na đinđi minđi , nešto se ne sećam toga nego sam mislio na misiju koju bi ona trebalo da ponudi, valjda neki zadatak mi jedanput nudila kad sam se vrteo oko drveta i kliknuo na nju... ali samo jednom ii nisam uspeo da ga obavim posle sam otišao svojim putem, u borbu :) Nešto se ne sećam najbolje tog dela, mora da sam mnogo zevao u nju i ništa nisam uradio... Uh pitam se kako će ona izgledati u nastavku , uhhh

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno