Šta je novo?

Naj symbian (java) igre??

Nisi valjda kupio onu papuchu mastera od ajsa :D:D

Jao, stvarno je papucha ;)

XIII nije loš, ima šmeka...
PoP: Sands of Time je dobar, pa onda imam i igre kao što su monopol i riziko.
Treba mi neka trka. Zna li ko šta da valja?

DamjanMX je napisao(la):
Ma ta papuca rulz 110% a nemam ja pare ko vi pirati i assistant editori da kupujem neke skupe telefone ;)

A ti si beshe 3D animator ? Bolje nemoj da kazesh maziju da je bez veze dao onolike pare na hardver, valjda mislio da ce neshto da zaradi :D:D

morbius je napisao(la):
XIII nije loš, ima šmeka...
PoP: Sands of Time je dobar, pa onda imam i igre kao što su monopol i riziko.
Treba mi neka trka. Zna li ko šta da valja?

Od trka mi se svidjaju:

Rally Pro
MotoRacer

A zaboravih da napomenem i BitStorm (sjajan arkanoid klon)

poz
DMX

Uh, meni je najbolji doom, sky force (2d letachina sa ponekim 3d objektom!), tennis addict i rayman...

A sta je T61o nego krshina :d Mislim, koji je radio kako treba :)

Probajte vi sa Symbian masinama ( :) ) ovaj novi Rally Pro Contest! Ima ga na Aivanet-u. 3D igrica, ima zvuk, forcefeedback :) itd... Fenomenalno.

Ako je MotoRacer bio dobra 3D voznja, ovo je 3X bolje! Igra ne zauzime previse memorije, mada kod mene ima jos 86 MB slobodno :)

Jos samo da naprave NFS-U :)

Poslednja izmena:
Uvek si preporuchivao dobre igre... ajd daj jos neku proverenu, Delimire, care :)

ja ne igram igre na mobilnom telefonu (a ni na kompu bas previse), ali trenutno imam instalirano Loptice (by Mobtel - simpaticno), KlikKlik (by Mobtel... ova mi se svidja!), Space Impact 3, Moorhehn, Spruce Blocks, Milioner (e, ovo je cool!), Minesweeper, ix-ox, SpruceTennis, BlockBuster, SpruceDriver...

E ti spruceovi su me nervirali kada sam imao 6100, nijedna igra im nije ni za sta... :(

To. Taj Spruce ima samo neke crno bele krsh igrice od 2KB. Pride instaliraju se u svaki folder na C: umesto da idu samo gde sam i rekao na MMC tj. na E: :)

BTW: Ko voli StreetFigter tabachine ima onaj Cosmic Fighter - nije losh. Od 3D igrica nije los ni Geopod (slicno kao Wipeout za PS ili HiOctane za PC). Interstelar Flames je dobar (3D sa NGage-a), ali vise kao demonstracija posto je igra nevidjeno glupa (neki svemirski brodovi). Planet Zero sam juce skinuo i lici na npr. R-Type sa C64 (sorry zbog mladjih clanova koji ne znaju sta je C64). Saga of Stone podseca na Sonic sa Sege, ali ionako ima da se skine pravi Sonic the Hedgehog. Ima i Doom, samo je zahtevan po pitanju memorije.

Od Java igrica imam Rayman3 (lepa grafika), SiberianStrike I/II (pucacina), SplinterCell (kao i na PC-ju, dakle vrlo glupo :) ).

delimir je napisao(la):
To. Taj Spruce ima samo neke crno bele krsh igrice od 2KB. Pride instaliraju se u svaki folder na C: umesto da idu samo gde sam i rekao na MMC tj. na E: .
nije mi bas mnogo bitno, al' da pitam: kako ti se instaliraju na C? (mislis na harddisk, ili se tako obelezavaju i "particije" na Symbian diskovima?)

ja ih kod mene instaliram sa Nokia PC Suite i nije do sada bilo problema... i nisam jos video nijedan b&w Spruce ;)

ZoNi je napisao(la):
mislis na harddisk, ili se tako obelezavaju i "particije" na Symbian diskovima

Nema particija vec je:

C: - Flash RAM (4 MB, prezivljava reset)
D: - RAM memorija (0.5 MB, brise se posle reseta/gasenja)
E: - MMC kartica (128 MB, flash memorija)
Z: - ROM memorija (18 MB, preinstaliran OS i aplikacije).

Eto vidis, ovo nisam ni znao. To ni u jednom testu ne mozes procitati! Bravo.

probajte MGS igrice, tipa karting, 3d pool, comanche... Karting je slican super mario kartu sa Super Nintenda, inace jako zarazna igrica, a radi i preko BTa za igranje u dvoje (oprobano).
Planet Zero je sasvim OK pucacina :)

Ako niste znali i Raly Pro Contest ima multiplayer preko BT-a. A probao sam jos gomilu igara i svidele su mi se sledece:

- xonix - jedete polje do nekih 70% i onda prelazite na sledeci nivo
- card deck - ima nekoliko igara sa kartama
- the match - simpatican fudbal, podseca me na sensible soccer
- Bowling2 - ko voli kuglanje, nije losa
- IQ - logicka, pomocu nekih raznih ogledala treba da sprovedete laserski snop kroz odgovarajucu putanju
- BitStorm - arkanoid clon - very kewl :)
- Amazing World - iliti kako je mi windows korisnici znamo: The Incredible Machine (super)
- splinter cell - ime govori sve, simpaticna ali kratka arkada
- Tony Hawk's Underground - kewl skating igrica

Probajte i :
RailRider
Worms
Metal Bluster
Bubble Bobble

sto se wormsa tice, probajte snails beta... nazalost, nikad nije izasla finalna verzija :p

Nazad
Vrh Dno