Šta je novo?

naj Hack&slash igre za PC

Xanderer

Slavan
Učlanjen(a)
09.10.2008
Poena
301
hteo bih da vidim koje biste igre naveli za ovaj zanr...navedite koje vi zelite i koje vam padnu na pamet iz ovog zanra :p evo ja bih naveo 2 naslova za mene koji su :D
DMC svi serijali
Chaos Legion :D
red je na vas sad xD
tnx unapred...

titan quest, sjajan za pushtanje mozga na ispashu

The one and only, (well acctually two) Diablo (uno i duo).
I Golden Axe (ok nije pc based ali moze preko MAME).

Poslednja izmena:
Sada mi pada na pamet Nox... koliko sam samo ljudi navukao na (kasnije ozbiljan) RPG tom igrom. Zapravo, svi smo počeli od neke tako boranije, pa im se malo, malo, vraćamo :)

Jedan je "Blade of Darkness" :smoke:

Enclave a moze i Conan (daleko da su najbolje,najbolje su nabrojane - Diablo i Titan Quest) ove nisu pomenute, a OK su

Poslednja izmena:
Enclave, Shadow Grounds, Diablo, Nox, (nox je stvarno odlican u svakom pogledu), Rune, Legend: Hand of God, Titan Quest... Ima ih dosta dobrih, a da, DMC 4 :)

DMC3 i 4 diablo titan quest sacred i kako vidim sada sacred 2 :)

Kako bese ona igra, jel se Darkened Sky zove? Jel i to neki akcioni RPG (hack slash whatever)?

To cudo nominujem za najgoru igru u zanru. To i onaj futuristicki sa mesarskim inventarom (kako mu bese ime?)

Ako volis hack&slash, kupi PS2, PC je relativno slab sa takvim igrama. Mislim, nema God of War....

i kad je predje onda proda ps2 ? :d M'slim, nema god of war, ima 100 drugih...

Ne mora da ga kupi ali bar da iznajmi, God of War je Mount Everest Hackn n' slasha ;)

Chekaj jer ovde govorimo o Akcionim RPG-ovima hack&slash ili ov Akcionim avanturama hack&slash.
Ako je prvo onda Diablo serijal, Titan Quest, Sacred... A ako je ovo drugo Prince of Persia ja majka nekim tamo bogovima rata, DMC serijal...

Ni meni nije jasno kako se klasifikuje Hack & Slash, koliko znam to su avanture tipa Prince, DMC i GOW.. a ti Solesoslave ako nisi probao tog boga rata nemoj pricati svasta ;) Dobar je Prince, pogotovo Sands of time, ali ne kao motherfuckin Kratos... ;)

Ama probao sam ali ja vishe volim platformske elemente u igrama, dok mi je combat na drugom mestu, recimo meni ima previshe combata u DMC ali je zato pricha odlichna. Mada je za mene combat u WW keva za GoW ali to je meni.

Dungeon lords . Jedan od boljih skill sistema koje sam video .

Blade of Darkness

Ako imaš jak PC God of War može preko emulatora radi besprekorno. Ko nije u toku Emulator za Ps2 i Wii i Gamecube su usavršeni i sve radi besprekorno sada.;)

Poslednja izmena:
Throne of Darknes & Sacred

niste pomenuli rune. pade mi napamet i enclave, fenomenalna igra.

a sto se tice god of war-a presao sam keca na ps2, za dvojku nikad nisam imao vremena i prodao sam konzolu posto je nisam igrao. sad cu vala da predjem sve god of warove na viti.

Poslednja izmena:
Vrh Dno