Bad MF je napisao(la):Po mom iskustvu, 44.03 su najbolji. Daju blizu maksimuma u 3dmarku01 i radili su mi sa svim igrama koje sam probao (mada ruku na srce, i nisam mnogo isprobavao). Sve serije 50+ i navise skidaju oko ~2000 poena u 3dmarku, ali ja nisam video da ubrzavaju/ulepsavaju igre, tako da mislim da je to to sto se tice ove kartice.
Voodoo_NBGD je napisao(la):Jeste, Ti4200 je sjajna karta, oduvek sam je zeleosamo nisam imao pare
I sad imam da je furam sve dok ne izadje DirectX 11 :d
ipedja je napisao(la):Da bas sam pokusavao da sjetim broja....
Jos jedan glas za 44.03, mada nisu losi ni oni 41.09![]()
okmijun je napisao(la):Zdravo Ti4200 CLUB
koristim 41.09, jer su zadnji potpuno otkljucani driveri na koje scripte idu bez problema (da ne moram rucno prekucavati driver, jer to i ne znam)
tako da moj 4200 sasvim fino i lepo radi kao 780XGL (8x) :banana:
Spirit je napisao(la):Ja sam to, bez mnogo muke, uradio sa 53.03, slobodno probaj! Pogotovo sto su meni serije 4x.xx pravile problem sa tv-outom i frekfencijama osvezavanja
Spirit je napisao(la):Pa jedino sto meni pada na pamet je 8xAGP![]()
okmijun je napisao(la):Zdravo Ti4200 CLUB
koristim 41.09, jer su zadnji potpuno otkljucani driveri na koje scripte idu bez problema (da ne moram rucno prekucavati driver, jer to i ne znam)
tako da moj 4200 sasvim fino i lepo radi kao 780XGL (8x) :banana:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari