Broz je napisao(la):Evo je kod mene kelerabica-T 1000@1333 radi na 1,5V🙂
:wave;
Broz je napisao(la):Evo je kod mene kelerabica-T 1000@1333 radi na 1,5V🙂
:wave;
Broz je napisao(la):Jesi ti onaj cuveni igrac CS - a?🙂
Ti primerci sto si ti imao su trebali da budu remarkovani ali mali tajvanac nije stig`o da ih sredi jer je bas tih dana skidao nalepnice LE sa radeona 8500😀
Svaka cast bas si ih junacki nasvirao...
Broz je napisao(la):Ubio si mi brata kroz teksturu - to ti nikad necu oprostiti😀 :wave;
MikiBig je napisao(la):Cell 850@1130,odnosno 8,5x133 malo ali minimalno podignut napon,radi odlicno na BX Masteru!
Pozdrav!
MikiBig je napisao(la):Cell 850@1130,odnosno 8,5x133 malo ali minimalno podignut napon,radi odlicno na BX Masteru!
Pozdrav!
Gloom je napisao(la):Gde ti je amiga ..... evo moja popila jedan Rockwell 56 K External ....... inace sadrzi tri najbojla proizvodjaca procesora u njoj /\/\otorolu, HP-a i AMD-a ..... strashno zar ne. Inace jedam moj ortak ima 900 cely-ja na nekoj VIA ploci i drzi ga na 1250 (neshto oko 1250 da preciziram )samo zato shto je na tom taktu stabilan bez dizanja napona jedva sam ga umolio da skine bar 100 MHz cisto zbog HDD-a. Greota ljudi procesor je jeftin a 60 GB HDD je skup kao djavo 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari