- Učlanjen(a)
- 10.01.2001
- Poena
- 1,019
Citava stvar izgleda ovako, nabavio ja od Mikija 6600, prethodno sam moj fonbuk iz 6100 bekapovao (tj. ceo sadrzaj telefona bekapovao) pomocu PC Suite za 6100 (preko IRDE). Onda lepo uzmem glupavi MSI BT dongle (i procitam tred gde nabaviti nove drajvere i kako da proradi kako treba), jedva nateram da 6600 i MSI BT rade i emuliraju Serijski Port COM4, tako da ga PC Suite za 6600 vidi i komunicira sa njim. Medjutim, pomenuti PCSuite NEMA opciju kao 6100, da prebaci phonebook sa PC-ja na telefon, vec samo neke sync opcije koje pozivaju razne Lotuse i Outlook-e... Probao sam sa Cellular Essentials, Oxygen Phone Mangerom i PC suiteom za 6100, nijedan ne vidi 6600. Jel moze neko da pomogne, makar i da moze da se iscima da prebacim moj phonebook na neki kompatibilan telefon (6610, 7210, 6100), pa onda ako treba svaki da prebacujem preko IRDA direktno sa telefona na telefon. To traje oko pola sata, a na ovo izgubih vec pola dana... I ne moze 
Pomagajte, bez phonebooka u telefonu sam ko bez kompasa i sata... uzas! Tamo su mi svi mejlovi, adrese, kucni, fiksni i sl.
pozdrav
Pomagajte, bez phonebooka u telefonu sam ko bez kompasa i sata... uzas! Tamo su mi svi mejlovi, adrese, kucni, fiksni i sl.
pozdrav