Šta je novo?

Nagradno pitanje!!

• Začetnik teme Začetnik teme Nedjo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nedjo

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
12.07.2000
Poena
800
Koji je ovo deo grada 😉

Ja ne mogu da verujem sopstvenim ocima! :sceptic: A vi?

hmmm

Ja mislim da je dorcol [skraceno dorca 😛]

Poslednja izmena:
provereno? Ko je proverio?
Ovo je sa prezentacije Sourcea na ovogodisnjem Siggraphu!

pa pored ovoga d3 izgleda ko malo dete i to ono ruzno 🙂

ako je ovo gore tacno...

Koji je digitalac koriscen 🙂

HA ha ne mogu da verujem, lici na zgradu moje tetke na karaburmi 😉

Ma nemoguce da je to iz igre! Ajde gde su ovi HL2 portparoli sada?

At the Siggraph conference in Los Angeles, Valve's Viktor Antonov participated on a panel entitled, "Next Generation Game Visuals." During his part of the presentation, he used a Powerpoint presentation to illustrate world creation, research, architecture, lighting, and concepts for the art direction of Half-Life 2. This article recreates the highlights of that presentation.

Dakle, ovo mi mozemo da uradimo, ovo smo postigli do sada. Ali nece se to naci u HL2 jer boze moj niko to ne bi mogao da potera.

omg pogledajte svetlo na onoj Architecture slici 🙂 (http://www.planethalflife.com/features/articles/sigg04/index3.shtm)

Mora da je neka misija spasavanja taoca od srpskih koljaca i terorista... Kao u Nikiti

Ma ne najbolje bi bilo da je prava.
I da mi je znati sta ljudi vide u Dorcolima, Cuburama, Vozdovcima, Zvezdarama i ostalim selima, ja se sa NBGD-a ne mrdam do kraja zivota (ili do selidbe u inostranstvo)

Nego dajte ljudi recite gde je to najozbiljnije, dogovaramo se nesto mi grobari da posetimo Vermeza pa bismo ga posle ostavili na tom mestu sa slike, deluje idealno :d 🙂

pa mislim kakav ce komp trebati da bi se ovo igralo...

ja cu od zareta naruciti pentium 6 da bih mogao da igram hl2 😉

i to ce ti biti malo....

mislim najbolje je da pare lepo potrosimo na prave puske,a a ne na graficke i ostalo. da izadjemo napolje i da se rokamo 😀 isti nam djavo! :d

Mada, da se vratim na temu, ako su hteli da dele taj HL2 uz Radeon 9600XT sta je sada ovo?! Kupis (u ono vreme) karticu od 200e i dobijes softver koji ti kaze da si bacio pare 😉 Ili je, mozda, mnogo dobro optimizovano.

Demoi koje sam ja gledao u AVI zapisu su bili impresivni, ali nisu izgledali bas ovako. Mozda je fake...

Poslednja izmena od urednika:
-Nedjo sta je nagrada :d 😀

Poslednja izmena od urednika:
Sta kazete, meni ne lici na fotomontazu...

Prilozi

• phl_c17_Slide05a_hi.webp
    phl_c17_Slide05a_hi.webp
    30.2 KB · Pregleda: 188
  • phl_c17_Slide10b_hi.webp
    phl_c17_Slide10b_hi.webp
    27.5 KB · Pregleda: 154
Pa znate kako, ljudi su svašta pravili i renderovali u raznim 3D programima ali valjda mi to treba da igramo??? Za onaku scenu sa texturama, mapama, svetlima i senkama mom bi kompu trebalo bar sat da izrenderuje. To znači da će mi FPS biti ~0.000277 ?

O boze ljudi, pa jel znate vi engleski ?!?!

Pa ljudi su lepo rekli u clanku o cemu se radi.

Half Life 2 je zasnovan, koliko mi se cini, na nekoj prici koja se odigrava u nekom orvelovskom gradu - totalitarnom rezimu, a SSSR-olike zemlje su pravi kalup za to. Sa tim dolazi i soc-realisticka arhitektura, koje kod nas ima koliko hocete.

Lepo vam pise da su originalne fotke koncepti, koje su umetnici koristili kao "inspiraciju", pa tako levo pokazuju sta je bila "inspiracija" ili uzor, a desno kako je to izvedeno u okviru HL2 Engine-a!

vishe mi lichi na Sofiju...

Ajde da se vratimo na topic - slicice izgledaju opako, u odnosu na ono shto sam video u beti napredak je evidentan! E sad, kako ce to da radi na nashim makinama ostaje da se vidi... za ovakvu grafiku bih kupio i gf6800 ultra 🙂

Dobro, i kad izlazi igra?? Poskidao sam gomilu onih BINK video clipova, igra je haos, perverzija!!

KAD IZLAZI VISE??? :wall:

oce hl2 bolje raditi na ati radeon 9600xt ili fx5900xt? sta misliste?

ustvari, oce li uopste raditi na njima :d hahaha!

kako li izgleda kada se ubace ljudi na ove mape oruzija i ostalo. jer ovo izgleda veoma realno!

pa valjda nisu ludi da daju kupone sa igrom uz r9600xt a da posle ne radi na istim?!? 😉

pa ok to, ali kako li ce raditi na fx5900xt, ako ce na r9600xt dobro da radi 😀

doom3 je pokazao da postoji razlika izmedju nvidije i atija u opengl-u, sada je red da se isproba d3d 😉

Cuj "doom3 je pokazao razliku" :d
A sta su pre njega radili Kvejk, NWN i KotOR?

Radice ok na Fx5900xt. Nema toloko ljudi nove kompove, a i oni iz izdavacke kuce mislili su o tome(inace bi samo 10% igrca stvarno igralo)

Nazad
Vrh Dno