Šta je novo?

Nagradna igra PC Pressa?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

nesharm

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
11.12.2000
Poena
680
Jel igrao neko, i jel dobio nesto?

Sacekaj jutro da postave rezultate za onih 90 ostalih nagrada na svoj sajt :p

nesharm je napisao(la):
Jel igrao neko, i jel dobio nesto?
Ja sam igrao i upravo gledam rezultate na bench-u ali me nigde nema
mozda je neka greska u kucanju u pitanju. :D

URGH! je napisao(la):
Sacekaj jutro da postave rezultate za onih 90 ostalih nagrada na svoj sajt :p

Da si citao sta je napisano, video bi spisak svih 90 nagrada i na Benchmarku...

Najjaca je bila sledeca nagrada, dakle EXTERNI FLOPI!! Mislim, jes da on moze da posluzi nekome ko ima praistorijski lap, ali upotrebna vrednost tog cuda...brrrr...neko je bas hteo da ga se resi iz magacina.
E da, neko iz unutrasnjosti, tipa Leskovac, je dobio MS kurs u SC Akademiji (koja je u Sava Centru, jel da...), kako to iskoristiti?!

nesharm je napisao(la):
Najjaca je bila sledeca nagrada, dakle EXTERNI FLOPI!! Mislim, jes da on moze da posluzi nekome ko ima praistorijski lap, ali upotrebna vrednost tog cuda...brrrr...neko je bas hteo da ga se resi iz magacina.

Moze meni na desktop-u,jer nemam floppy....
Ne moze da stane nigde u kuciste od silnih HDD fanova :wall:

Ja sam od PC po običaju dobilo jedno kobasica grande. ;)
Taman fino da ih više ne kupujuem. :D

Naravno kao i uvek nisam dobio nista, valjda je neko sa foruma imao vise srece.

Bilo je posteno, samo to da kazem...sad najbolje da ne pijem kafu sto me nisu izvukli

Peca je napisao(la):
Bilo je posteno, samo to da kazem...sad najbolje da ne pijem kafu sto me nisu izvukli

Verujem da jeste, a pored moje poruke stoji i smajli. Ako ih batalim, biće to zato što časopis ima ozbiljnih mana, a ne zbog nagradne igre.

Eh... jedna od retkih nagradnih igara koje sam igrao u zadnjih par godina... neuspesno naravno... :(

Mislim da je tu nesto namesteno, eh ... opet teorija zavere... Jer, naime, vidim ja na Be92 izvlacenje u 18:45, a vec u 19:20 su bili svi izvuceni dobitnici na sajtu ???!??? Znaci svih 100 kom. Pa kad su stigli sve da objave ako je ovo bilo live?? Mislim da tu nesto ne stima. I da je u Japanu bilo izvlacenje, ne bi ga tako brzo objavili na sajtu?
Neznam, mozda gresim .... uglavnom nisam dobio nista. :-(

Dark_AveNGER je napisao(la):
Mislim da je tu nesto namesteno, eh ... opet teorija zavere... Jer, naime, vidim ja na Be92 izvlacenje u 18:45, a vec u 19:20 su bili svi izvuceni dobitnici na sajtu ???!??? Znaci svih 100 kom. Pa kad su stigli sve da objave ako je ovo bilo live?? Mislim da tu nesto ne stima. I da je u Japanu bilo izvlacenje, ne bi ga tako brzo objavili na sajtu?

Ne bi me čudilo da je neko to odmah poslao svima sa nekog lap-a ili čak telefona. GPRS šljaka koliko toliko.

Pa naravno da su SVE nagradne igre namestene! Mislim na glavne i vredne narade ne na kackete, majice i priveske. Svi stanovi, kola i slicno su otisli na poznate adrese ili manje poznate da bi se barem malo sakrio trag...

Pa to je iz razloga sto je izvlacenje bilo u petak a snimak na B92 u subotu.

marsale, aludiras li ti na bench nagradnu igru? :D

Ma nije bilo namestaljki, to se ne brinite, i ovako je bilo zabranjeno da igraju zaposleni/saradnici i clanovi njihovih uzih familija.

kepa je napisao(la):
Pa to je iz razloga sto je izvlacenje bilo u petak a snimak na B92 u subotu.

Pa kako u petak kad su u medijima objavili da ce biti live u subotu??

Peca je napisao(la):

Sigurno da bi ti bilo bolje da izbacis kafu :d

Zasto ne postavite skriptu na forumu koja ce da brise topic cim u njemu prepozna frazu "nagradna igra"? :crash:

Uvek se nadje neko da prica da je igra namestena.....u PC pressu su nagrade dali sponzori, ove kafe daju smesne nagrade koliki im je profit, Benz 063 smo sami platili preko SMS-a.....u pitanju su takve firme (kompanije? :d) koje ne bi dozvolile sebi blamazu da se razvlace po medijima da je igra namestena...

BTW ni ja nisam nista dobio :p

Pa kako u petak kad su u medijima objavili da ce biti live u subotu??
Koliko se secam ali sada nemogu da nadjem gde sam to procitao.
A i ovaj deo teksta sa sajta PCPress-a mi govori da je u pitanju snimak.
Javno izvlačenje je emitovano na programu televizije B92 u subotu, 24. aprila u 19 časova, a moći ćete da ga pogledate i na drugim TV stanicama.
A kompletan tekst potrazi na http://www.pcpress.co.yu/100bit/

Nagradne igre jesu namestene. Postoji sistem koji savrseno funkcionise za izvlacenje velikih nagrada. Mogao bih da ga objasnim detaljno ali to mnooooogo kosta;)

PS pa ko bi normalan (firma ili pojedinac-direktor) deo stan ili kola tamo nekom nepoznatom??

Poslednja izmena:
Aj' ti objasni (biće zanimljivo slušati), a mi ćemo uplatiti po 50 din. na tvoj račun.

Broz je napisao(la):
Nagradne igre jesu namestene. Postoji sistem koji savrseno funkcionise za izvlacenje velikih nagrada. Mogao bih da ga objasnim detaljno ali to mnooooogo kosta;)

Ma ne moraš da objašnjavaš, nego sredi ako možeš da i mene izvuku za neki stan ili kola. :d

Elem, od verovanja da je nesto namesteno nema niko nista, tako da...

Ja sam na pocetku pitao da li se neki od clanova Bench foruma ovajdio necim?

Sto se mene tice nisam se ni ja ovajdio,ali ni Ivica,a ni Madtexel...izgleda da niko sa Bencha nije dobio :(

Pa po zakonu verovatnoce iz onako malo koverata,s obzirom da se delilo 100 nagrada neko sa bencha je nesto jednostavno morao da dobije,ma u svakom slucaju vec sam resio da ih vise necu kupovati,dosta mi je bench i digital(a da,umalo da zaboravim i Tom's Hardware :d ),a za oglase tu je uvek SK

URGH! je napisao(la):
Pa po zakonu verovatnoce iz onako malo koverata,s obzirom da se delilo 100 nagrada neko sa

Što je najbolje mislim da sam video svoj roze koverat kako stoji uz pleksiglas. :eyebrows:

Ma da kako da ne ...sa svim tim nashim kovertama su "oblozili" stranice one plastichne kutje i onda izvlachili nagrade ispod bine....kroz probuseno dno naravno...:D

Ma ja samo ne znam shta mi bi da u zadnji chas odigram tu igru...jednostavno sam podlegao marketinga...i okoline...:D.Tako se raklamirao kao da skida fleke...znate na koje reklame mislim....a Digitalnovu nisam odigrao...zaboravih...na nju ...

Ma nema nishta od toga shto kaze jedan moj ortak kad je video da lepim kupone: Dok ne prebijesh prst i zasuchesh rukave....nikad necesh imati nishta.

Josh bi dodao da sam chuo prichu da i u samoj reklamnoj kampanji bilo izleta od "promoterke"...kao tipa du su bila potrebna sva tri kupona...Pitajte The pochetnika za detalje..(samo ne znam gde da zalepim treci..???).....Nadam se da ce se ubrzo ofarbati u plavo ako vec nije..:D.

Ako mi je za utehu nije im losh onaj WLAN dodatak iz 99 broja....To mi ispade onako jedino da valja od sveka...
A kad sam prochitao josh da nisu znali da je nvidia izbacila FX oznaku u novom modelu...stvarno delovalo je bash kao da je tekst pisao i sam Koshtunica....(neobaveshten naravno)... :wall:

Pa gde li su oni bili u Nemachkoj ja ne znam....Na oktobar festu(Cebit).... :bottle:

Dobro necu vishe...NE MRZIM ja vas...vi sve to znate!!!...ionako je sve rekao Broz...
Zato....
Druze .... mi ti se kunemo..... :wave: Zna on sve...KGB....pa naravno.

Ono je samo bila izjava za javnost...

URGH! je napisao(la):
Pa po zakonu verovatnoce iz onako malo koverata,s obzirom da se delilo 100 nagrada neko sa bencha je nesto jednostavno morao da dobije,ma u svakom slucaju vec sam resio da ih vise necu kupovati,dosta mi je bench i digital(a da,umalo da zaboravim i Tom's Hardware :d ),a za oglase tu je uvek SK

Ukapirao sam! Igra je bila namestena, ali tako da niko sa Bencha ne dobije nista, jer zamsili da sam ja dobio Comtrade racunar....ili Jugodata :d....odmah bi zbijao shale po forumu :type:
Nesho, zatvaraj :bottle:

Mozda i dobijemo neshto al na Grand i Doncafe kafi....ne mora ono glavno al bar bilo shta...

Eto ja sam pre neki dan izvukao Doncafe sholju...u kesici od kafe...i to je neshto...sad mogu da se nalevam i da :type: po forumu...do zore.

Da al samo kad podignem sholju...

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno