Ja sam igrao i upravo gledam rezultate na bench-u ali me nigde nemanesharm je napisao(la):Jel igrao neko, i jel dobio nesto?
URGH! je napisao(la):Sacekaj jutro da postave rezultate za onih 90 ostalih nagrada na svoj sajt![]()
nesharm je napisao(la):Najjaca je bila sledeca nagrada, dakle EXTERNI FLOPI!! Mislim, jes da on moze da posluzi nekome ko ima praistorijski lap, ali upotrebna vrednost tog cuda...brrrr...neko je bas hteo da ga se resi iz magacina.
Peca je napisao(la):Bilo je posteno, samo to da kazem...sad najbolje da ne pijem kafu sto me nisu izvukli
Dark_AveNGER je napisao(la):Mislim da je tu nesto namesteno, eh ... opet teorija zavere... Jer, naime, vidim ja na Be92 izvlacenje u 18:45, a vec u 19:20 su bili svi izvuceni dobitnici na sajtu ???!??? Znaci svih 100 kom. Pa kad su stigli sve da objave ako je ovo bilo live?? Mislim da tu nesto ne stima. I da je u Japanu bilo izvlacenje, ne bi ga tako brzo objavili na sajtu?
Neznam, mozda gresim .... uglavnom nisam dobio nista. :-(
Dark_AveNGER je napisao(la):Mislim da je tu nesto namesteno, eh ... opet teorija zavere... Jer, naime, vidim ja na Be92 izvlacenje u 18:45, a vec u 19:20 su bili svi izvuceni dobitnici na sajtu ???!??? Znaci svih 100 kom. Pa kad su stigli sve da objave ako je ovo bilo live?? Mislim da tu nesto ne stima. I da je u Japanu bilo izvlacenje, ne bi ga tako brzo objavili na sajtu?
Neznam, mozda gresim .... uglavnom nisam dobio nista. :-(
kepa je napisao(la):Pa to je iz razloga sto je izvlacenje bilo u petak a snimak na B92 u subotu.
Peca je napisao(la):Bilo je posteno, samo to da kazem...sad najbolje da ne pijem kafu sto me nisu izvukli
Koliko se secam ali sada nemogu da nadjem gde sam to procitao.Dark_AveNGER je napisao(la):Pa kako u petak kad su u medijima objavili da ce biti live u subotu??
A kompletan tekst potrazi na http://www.pcpress.co.yu/100bit/Javno izvlačenje je emitovano na programu televizije B92 u subotu, 24. aprila u 19 časova, a moći ćete da ga pogledate i na drugim TV stanicama.
Broz je napisao(la):Nagradne igre jesu namestene. Postoji sistem koji savrseno funkcionise za izvlacenje velikih nagrada. Mogao bih da ga objasnim detaljno ali to mnooooogo kosta![]()
URGH! je napisao(la):Pa po zakonu verovatnoce iz onako malo koverata,s obzirom da se delilo 100 nagrada neko sa
URGH! je napisao(la):Pa po zakonu verovatnoce iz onako malo koverata,s obzirom da se delilo 100 nagrada neko sa bencha je nesto jednostavno morao da dobije,ma u svakom slucaju vec sam resio da ih vise necu kupovati,dosta mi je bench i digital(a da,umalo da zaboravim i Tom's Hardware :d ),a za oglase tu je uvek SK
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari