Šta je novo?

Nagradna igra: osvoji AMD grafičku kartu!

Bench admin

Administrator
Administrator
Učlanjen(a)
01.07.2000
Poena
619
Kako izgleda vaše radno okruženje, ili soba u kojoj važnu poziciju zauzima baš računar? Želite li da nam se pridružite u našoj nagradnoj igri i steknete priliku da svoj računar ubrzate nekom od AMD Sapphire grafičkih kartica koje smo ovom prilikom obezbedili - možda baš za vas?

Pridružite se našoj nagradnoj igri na Benchmark Facebook stranici, pošaljite vašu fotografiju i zamolite prijatelje da vas podrže. Želimo vam puno uspeha!

welcome.jpg

http://hardware.benchmark.rs/video_karte/nagradna_igra_amd

Poslednja izmena:
Pošaljite, bez razmaka :) i neka obraćanje bude u jednini ili množini kroz ceo tekst.

Rezolucija slika u nagradnoj igri je sramna!

Pazi, ili ce biti Posalji, ili ce biti Vas racunar (Pricam o prvoj recenici teksta). Kao i o sredini i zadnjoj recenici. Nemoj cas da persiras, a cas ne.

Ili persiraj do kraja il' nemoj uopste (kao ja) :)

Inace, ova nagradna igra preko FB-a gde ljudi prave vistestruke naloge za lajkove je zaista sramna i zato ne zelim da ucestvujem u njoj.

Pazi, ili ce biti Posalji, ili ce biti Vas racunar (Pricam o prvoj recenici teksta). Kao i o sredini i zadnjoj recenici. Nemoj cas da persiras, a cas ne.

Inace, ova nagradna igra preko FB-a gde ljudi prave vistestruke naloge za lajkove je zaista sramna i zato ne zelim da ucestvujem u njoj.

+1

+1 i jos plus sto dole desno u benchmark web adresi postoji razmak izmedju tacke i 'rs'. Ovo kao da je sklepano u paintu u pauzi izmedju dve partije solitaire-a. Krajnje neozbiljno.

Ne bi bilo lose da uslov za nagradnu igru ne bude uvek Facebook (za nas malobrojne koji ne koristimo Facebook)...

Vrh Dno