Šta je novo?

Nadogradnja na iOS 18.0.1 smanjuje trajanje baterije? Testovi pokazuju pad autonomije za 65 minuta na pojedinim iPhone telefonima

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
iPhone-telefoni-u-prodavnici.webp

Nadogradnja na iOS 18.0.1 smanjuje trajanje baterije? Testovi pokazuju pad autonomije za 65 minuta na pojedinim iPhone telefonima​

Testovi pokazuju smanjenje trajanja baterije na nekim iPhone uređajima nakon nadogradnje na iOS 18.0.1, dok drugi modeli beleže produženo trajanje baterije

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/softver-...-za-65-minuta-na-pojedinim-iphone-telefonima/

Ja dobio ban na iPhone 16 temi jer sam napisao bukvalno ono sto je Peca rekao u recenziji, reakcije na taj komentar mi stizale danima.

Nije trebalo da pokušaju da zabrane Huawei, bili su srećni Kinezi i sa tom prodajom, ovako misle neće ljudi Huawei bez aplikacija, kad ono..

A od Apple AI-a nema ništa, Google Gemini je izgubio od ChatGPT-a, tek ovi nemaju šanse, ostaje samo ono kamera dugme zbog kojeg će vam telefon ispadati, baterija je od starta slabija od praktično cele konkurencije, izuzev onih običnih modela al oni rade na 60 Hz, moj Honor M5 Pro tako moze i 3 dana...

Nazad
Vrh Dno