Heechee je napisao(la):Daklem slucajno sam nabasao na chieftec crnu tastaturu i rf misa u kompletu cena je oko 40e
vise informacija u firmi u zarkovu:
512-913
http://pin.neobee.net:8080/webcatalog/artikaldetalji.jsp?gr=21&id=021001912Lucas je napisao(la):ajde stavi sliku
Ma opuštenoAshley je napisao(la):Ko nam je kriv kad imamo drzavu koja neke stvari oslobodi poreza, a neke ne... ctp;
drapin je napisao(la):http://pin.neobee.net:8080/webcatalog/artikaldetalji.jsp?gr=21&id=021001912
U prirodi meni izgleda nekako jeftino, pogotovo mis...![]()
Mislim da je bez veze staviti to pored Chieftec kucista.
Bane® je napisao(la):Ma opušteno
Ali treba znati da je maloprodajna cena u stvari prodajna cena 2 koja se sastoji od prodajne cene 1 i poreza na promet...
Ashley je napisao(la):Jel' ti to mene z... ?
Na miseve i tastature se ne placa pp, tako da je navedena maloprodajna cena zaista maloprodajna cena bez ikakvih dodatnih "poreza".
Pa ako bash hoces da budes bukvalistaBane® je napisao(la):![]()
PC1 - AX dinara (prodajna cena 1 - veleprodajna cena)
PP - 0% (stopa poreza na promet)
PC2 - AX dinara (prodajna cena 2 - maloprodajna cena)
Tako da ne postoji (termin) maloprodajna cena bez poreza...
Sasa je napisao(la):Ja imam MS Natural Pro i ne bi je menjao ni za koju drugu (mozda istu ovakvu crnu)
Pozdrav!
Ja samo kažem kako jeste i kako mora, nema tu pesničke slobode:Crni je napisao(la):Pa ako bash hoces da budes bukvalista
Mada kakva je onda to veleprodajna cena, a ti uzimas samo 1 komad ?
Po definiciji VPC je zato sto neko radi dalju prodaju nekog artikla, pa uzima robu "na veliko", tj. veliku kolicinu, te je uzima bez poreza, pa se uracuna marza i ostali %, a u maloprodaji se dodaje sve ostalo, pa i porez za dati artikal, pa otuda ono MPC, mada to ne znaci da porez za dati artikal ne sme da bude 0,00%, pa makar VPC=MPC, mada moram priznati da zvuci krajnje glupo i tu si ti potpuno u pravu, ali ajde da ne cepidlacimo (ovo je vec off topic)...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari