Šta je novo?

NAD C350 - Mission M71 vs B&W DM1200

razbivach

Čuven
Učlanjen(a)
05.11.2004
Poena
620
Pozdrav svima, potrebna mi je mala konsultacija - znam da bi bilo najbolje kad bi se svaka kombinacija cula uporedno itd ali tesko; dakle, sta mislite - sta bi se, od pomenuta dva zvucnika iz naslova, najbolje slozilo sa pojacalom NAD C350? Ono sto me najvise interesuje jeste i koja bi kombinacija davala kvalitetniji/dublji bas? Hvala puno

Уз над пробај Монитор Аудио звучнике, зависно од величине собе и модел.

Pozdrav svima, potrebna mi je mala konsultacija - znam da bi bilo najbolje kad bi se svaka kombinacija cula uporedno itd ali tesko; dakle, sta mislite - sta bi se, od pomenuta dva zvucnika iz naslova, najbolje slozilo sa pojacalom NAD C350? Ono sto me najvise interesuje jeste i koja bi kombinacija davala kvalitetniji/dublji bas? Hvala puno
Pre 12 godina sam bio u istoj situaciji kao i ti. Otišao sam u 4audio da kupim NAD C326 i Mission M34. Prodavac mi je predložio da poslušam Monitor Audio B4, i naravno odmah sam odustao od Mission-a, doplatio nešto sitno, i pazario Monitor Audio.

E sad. U to vreme kad sam ja kupovao, Monitor Audio se tek pojavio na našem tržištu, i još uvek nisu bili toliko rasprostranjeni. Sve kutije su bile Made in U.K. Zadnji put kad sam bio u 4audio da pogledam Monitor Audio, sve kutije su Made in China. Da li to ima neki uticaj na zvuk, i kvalitet, izrade, pojma nemam. Svakako poslušaj.

Тешко пре 12 година да се МА тек појавио код нас... 4аудио их продаје макар две деценије.

Hvala na savetima/brzim odgovorima. Na kraju uzeti B&W DM 1200, mogu reci da su super kombinacija oni i C350

Vrh Dno