Šta je novo?

NAD C350 i Mission M74 ???

valek

Čuven
Učlanjen(a)
06.12.2000
Poena
620
Zna li neko koliko okvirno vredi NAD C350 pojacalo i Mission M74 zvucnici. Duet je 2-3 godine star i iz poznatih je izvora. Svaka procena, misljenje i savet - vrlo dobrodosla.

Sto se tice isplativosti i cene za koju ga dobijas, pun pogodak (rekoh ti vec na PM). ;)

Naravno, poslusaj i vidi kako ti se svidja zvuk, al' za tu cenu ne moze bolje sigurno.

Koja cena je u pitanju,ako nije tajna?

Prvobitna cifra za koju zna i Delija je bila oko 450€.
U medjuvremenu se decko predomislio i odlucio da ne ide ispod 500€.
Inace, ja sam odustao od pomenute kombinacije jer mi je nenadano iskrslo nesto bolje.

Uzeo sam od coveka sa foruma Mission M53 zvucnike i ostaje mi da ih uparim sa nekim pojacalom tipa NAD C352 (najverovatnije).

valek je napisao(la):
Uzeo sam od coveka sa foruma Mission M53 zvucnike i ostaje mi da ih uparim sa nekim pojacalom tipa NAD C352 (najverovatnije).

Sta bi s tim do kraja? Nadje li neko pojacalo tipa NAD C352?

Prvi kombo m74+c350 je fantastican btw, imao sam prilike da ga slusam i izvanredan je. Samo je cena preterana. Takve nove stvarcice kostaju oko 650e, pa je za polovne i 450 puno.

Mene pre zanima zasto nisi zadovoljan te ih prodajes (upuceno Valeku)

Poslednja izmena:
jaksa je napisao(la):
Mene pre zanima zasto nisi zadovoljan te ih prodajes (upuceno Valeku)

A mene zanima zasto ti ne citas postove. :d Valek lepo kaze da kupuje, tj. da je kupio zvucnike i da mu jos fali pojacalo, a ne da prodaje. :d:d

Valek isto to prodaje sad ;)

Aca je napisao(la):
A mene zanima zasto ti ne citas postove. :d Valek lepo kaze da kupuje, tj. da je kupio zvucnike i da mu jos fali pojacalo, a ne da prodaje. :d:d

A mene zanima zasto ne svratis nekad u sobu oglasi :d

Calibra 4WD je napisao(la):
A mene zanima zasto ne svratis nekad u sobu oglasi :d

Svracam, ali mi po nekad nesto i promakne. Stariji covek, losiji vid. :d:d

Aca je napisao(la):
Svracam, ali mi po nekad nesto i promakne. Stariji covek, losiji vid. :d:d

Vid mozda i slabi, ali osecaj je i dalje nenadmasan ;)
Situacija je kod mene i dalje takva kakvom je Aca vidi. Kupio sam zvucnike (M53), a pojacalo iz finansijskih razloga jos nisam. Ako se bude moglo, ici cu na upotpunjavanje 5.1 sistema na celu sa recimo NAD 753 (A/V Risiver), a ako ne - vracamo se na ideju stereo pojacala i zatvaranja price.

Sto se oglasa tice, mislio sam da se iz aviona vidi da to ne prodajem ja, vec pomenuti drugar. Ostavio sam i njegovo ime i broj telefona. On i dalje ceni svoj komplet 500€, a trazi 550€ cisto cenjkanja radi. Vi i ja mozemo misliti da je to malo, realno ili puno, ali je to njegovo pravo. Da li ce to dobiti, ili ne - druga je prica. Koga zainteresuje, nazvace coveka, probace da napravi neki dogovor i to je to.

Steta je samo sto Mission zvucnici imaju bass-reflex otvor sa zadnje strane, pa su vrlo zeznuti za pozicioniranje...

Delija je napisao(la):
Steta je samo sto Mission zvucnici imaju bass-reflex otvor sa zadnje strane, pa su vrlo zeznuti za pozicioniranje...

To mi je i najveci problem zato sto zbog konfiguracije sobe ne mogu da im dam dovoljno "da disu". Konkretno, primetno bolje zvuce 40-50cm od zida nego 20cm koliko ja mogu da im dam :(

Nazad
Vrh Dno