Šta je novo?

Nabavka monitora do 30000 dinara

Ljubovija

Slavan
Učlanjen(a)
02.05.2008
Poena
301
Planiram da do nove godine kupim računar (konačno nakon 10 godina je i to došlo na red). Za konfiguraciju sam se lako odlučio, ali u moru monitora koji postoje na tržištu, ne mogu da se opredelim za neki. Interesuju me vaše preporuke i iskustva. Da li je dobra kupovina neki od 24"-nih modela sa eIPS panelom umesto onih sa TN panelom (video sam da LG i Dell imaju neke modele)?Računar koristim za posao, internet, volim da odlgedam neki dobar film i ponekad odigram neku igricu, mada je to u poslednje vreme zaista retko. Naravno ne bih voleo da mi se pojavljuju "duhovi" pri nekoj brzoj sceni (a čitao sam da monitori sa eIPS panelom imaju takav problem). Hvala unapred.

ono sto mogu da ti kazem posle prelaska sa TN na IPS panel, da nikakve duhove primetio nisam ni kod filmova ni kod igara

ako tvoj posao ukljucuje bilo sta vezano za grafiku, fotografiju i slicno onda je sigurno dobra kupovina dellov 24" ips monitor, a ako ne, i dalje je dobra kupovina, stim sto verovatno za te pare mozes uzeti vecu TN dijagonalu :p

najbolje da prvo pogledas kod nekoga kako izgleda kalibrisan IPS monitor, pa odluci sam :D

Poslednja izmena:

Ja baš sada razmišljam o toj kupovini, ali ne mogu ništa da nađem o garanciji na mrtve piksele?

Koliko se priznaje kao garancija i jel ima neki rok da mogu da ga vratim u radnju ako nađem makar jedan?

Nazad
Vrh Dno