Šta je novo?

Na Veratu ne prepoznajem busy signal.

gagast

Čuven
Učlanjen(a)
13.07.2003
Poena
619
Na Veratovom ISDN broju moj modem Rockwell RC562D EXT. ne prpoznaje busi signal. U extra setings imam ATX3. Drugi broj na Veratu prepoxnaje kao i ostali iz dial up networkinga. Ima li pomoci ili cu stalno da lupkam ESC-ENTER. Uzgred budi receno Verat se strasno resko dobija i u sitne sate.
Hvala na pomoci

nesto su bili pukli juce (14.10.) popodne....

Nikom ne prepoznaje, samo se retko desi da prepozna...

Mislish sad ? pa sad nema busyja :) probaj u 00h da se nakachish :)

Dakle kod mene je problem sto na ISDN broju nikada ne prepoznaje busy. Cesto se desava da zvuk handsheakinga-a odstupa od uobicajenog i ne zavrsava se logovanjem. Napominjem da drugi Veratov pristupni broj prepoznaje busy. Medjutim dobijanje tog broja je nocna mora. Negde sam nacuo da postoji neki string koji daje komandu modemu kao da bira iz Slovenije i da pocinje sa S50=? gde je upitnik broj te zemlje. Da li neko zna nesto o tome? Rado bih primenio takav string jer me smara to stalno rucno prekidanje i ponovno biranje.
Pozdrav.

driver je napisao(la):
Nikom ne prepoznaje, samo se retko desi da prepozna...
Tacno.
Ukoliko vas ne mrzi, podignite slusalicu vasih telefona u tom treuntku (ne prekidajte liniju modema). Sve ce vam biti jasno...

2x busy, oba puta modem provalio signal. :)

Mozda se manifestuje samo u ponoc, mozda je neki vampir u pitanju koji se hrani busy signalima :mrgreen:

Da nije stvar do centrale? Meni na poslu 32... veoma retko preozna busy, ali mi to nepada tesko jer pre podne i nije velika guzva.

Da iskoristim da pitam nesto. Cesto mi se desava da mi prilikom logovanja Verat prijavljuje pogresan username ili password iako je sve u redu.
Mislio sam mozda me neko provalio pa nemozemo obijca da budemo na vezi (onda javlja ovu gresku), ali nije. Kada odem na njihov sajt da pogledam listu konektovanja vidi se da u to vreme niko nije bio na vezi.
Ima li jos ko ovaj problem.

Shto se tice ovog problema sa logovanjem i meni se to nekad desi da nece da prihvati user i pass, iako je sve u redu .
Cuo sam da se to deshava josh nekima , tako da je to problem do verata .

Srecem to se deshava dosta retko.

Pa meni se ne desava retko. Nego svaki drugi put.

Da i ja imam isti problem. Definitivno im trokira server sa autentikacijom korisnika....

E, ljudi, ne znam da li neko od nadleznih u Veratu prati Bench forum, ali otkako zapoceste ovaj tred, meni od juce stalno prepoznaje bussy. Dokle? Videcemo ... :mrgreen:

P.S.
Na 3605000 mi uopste ne prolazi autentication/verifying user name...
na 3060606 nemam problema. :confused:

Ja samo i koristim 3060606 od kad su sve linije na njemu......
I ponekad SMIN

Demanti :(
Ipak je onih 5-6 bussyja koje sam danas doziveo bila chista slucajnost.
Posle 21h stvar se vraca na staro :(

Ali, da sve bude jos chudnije, sad me ukenjalo na 3605... Totaly wierd...

Nazad
Vrh Dno