Šta je novo?

Na radi Faceook na MTS

GoranM

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
945
Od pre dan-dva (zadnji facebook update) ne radi mi Facebook kad sam na MTS mrezi. Na WiFi radi sve kako treba. Takodje dok sam na MTS svi ostali sajtovi rade kako treba. Vidim da je na Play Store opsta hajka na Facebook, mnogima ne radi.

Da li je nesto promenjeno u aplikaciji pa sada koristi neki "security", neke P2P konekcije, opcije, sta ja znam sto naravno na svakom provajderu radi kako treba, ali ne i na MTS (blokiraju ili sta vec) i izgleda na jos nekim provajderima mobilnih usloga u insotranstvu. U isto vreme kod burazera koji je na Telenoru sljaka na mrezi kao i na WiFi (zadnji update). Jos jedan drugar na MTS iste bukvalno simptome ima kao i ja, na mrezi nece, na WiFi hoce.

Ima li neko isti ovaj problem? Cenim da je do MTS-a cim na wifi sve radi. Ako je do njih (99% da jeste) ugovor mi svakako za 2-3 nedelje istice pa cu preci na Telenor. Ipak izgleda ima veze kome je gazda stranac, a kome domaci. Kod jednih mora da se radi kod drugih moze i da se zeva!

Poslednja izmena:
Bese to od cetvrta-petka ako se ne varam? Sto bi rekli sta mene zanima sto ekipa nece da radi vikendom. Na telefonu svi koriste Viber i Facebook i MTS-u jedno ili drugo ne radi, slobodno mogu da "zatvaraju radnju" i da se razilaze.

Kod mene radi normalno.
Probajte da obrisete proxy/port iz apna-a?

Obrisao sve... proradilo.... dakle bilo je do njih...

E da, posaljem zahtev da mi posalju podesavanja u poruci... 3x... nije jos stiglo. Koji seljaci.

Ta proxy podesavanja treba uvek da se uklanjaju, bez obzira kod kog operatera se koriste usluge.

Sad jutros upalio mobilni nema neta... pogledam, pa ja sam ceo APN za wap obrisao... vratio rucno... sad ne radi MMS, lol

Morao sve obrisati i za MMS i rucno ponovo uneti (nesto se to zabagovalo), bez proxy za internet... najzad sve radi. Ostaje pitanje zasto nikako nece da mi posalje automatska podesavanja niti na *797# niti na "all" na 4777

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
A ok, izvini onda. Pomislio sam da si ćirilični taliban koji odbija pomoć ako mu se ne kaže na srpskom. Lol. [emoji1]

Ma jok... nego me iznervirao MTS (bas cudno zar ne), pa sam malo "izduvao" ventil :D

Nazad
Vrh Dno