Šta je novo?

Na pomolu FIFA 2008

ja bas ne igram te fudbalske simulacije (mada mi se ovde u lokalu na PS2 nonstop vrti PES6 za igranje), ali niko nesto ne mirise tu FIFU ... mislim da je i u ovoj zajednici tako :)

da, svake godine je nova fifa revolucionarna, i mnogo dobra, pa je opet PES prebije ko machku :D

znam i ja vise volim pes6 pogotovo sa evo packom ali ova fifa mi deluje da ce bude ok naravno dok se ne pojavi pes7:-devil-:

a jeste videli travu cinimi se da se vidi svaka travka na onom replay-u i grafika ce da bude extra. ne znam za gameplay mozda su nesto naucili ko zna

Poslednja izmena:
Negde sam procitao neki clanak (SK mozda) kako se nova fifa toliko popravila da ce ako nastavi istim tempom za par godina stici PES ;)

Ako izuzmemo grafiku, ovo je i dalje samo fifa. Vidi se po prebrzom gameplay-u i po nacinu kako igraci vode loptu. Naravno, ovo je moje misljenje, mozda se nekom to svidja. Dobro je sto ce sad i momci iz KONAMI-ja da malo zagreju stolicu a ne samo da dodaju 3 animacije, promene malo pravila igre(PES6-nema kartona i kad startujes "za zatvor") itd. i qrche se kako su napravili novu igru.

bogme ima kartona na top player cesto i crveni karton iskreno jedva cekam pes7 ali od njega jos ni traga ni glasa eto ea malo pozurila pa ce valjda i konami

Pa morate priznati da sto se lepote grafike tice FIFA jeste uvek prednjacila.. Ja sam je igro jos od '96 mislim.

I oni su mi nekako bili najrealisticniji... bar prvih par dana. A onda skontas da treba podici nivo na pro.. pa posle par dana na world class. A onda pocnes uzimati shonja klubove i osvajati lige.

Sta hocu da kazem je da nijedna fudbalska simulacija ne mos da bude dovoljno realisticna da te drzi da je igras zato sto je realisticna...
Nadam se da ce nova FIFA bar malo to da popravi... al da ne zakomplikuje komande opet.

fudbal na pc/sony/xbox itd ne sluzi da bi prelazio lige nego da pikas sa ortacima i da uzivas u fubalu, a to sigurno nije FIFA

Ovako, to što Gradimir Joksimović u svakom opisu novog nastavka FIFA obavezno navede kako je ova sve bliže PES-u je postalo tragikomično, i nemam šta dalje da kažem na tu temu.

Što se tiče PC verzije FIFA 08...savetujem da batalite, pošto ****** iz EA Sportsa i dalje rezervišu next-gen za Xbox360 i PlayStation 3. Dobićemo samo još jednu igru koja vizuelno deluje kao da je stara bar 5 godina.

fudbal na pc/sony/xbox itd ne sluzi da bi prelazio lige nego da pikas sa ortacima i da uzivas u fubalu, a to sigurno nije FIFA

u tu gadno grashish, i fifa i pes mogu sasvim valjano da sluzhe u te svrhe, pgotowo poshto smo se game pad i ja posvadjali prvog dana kad smo se videli (a pes na tastaturi nema smisla). a i ne podnosim chinjenicu da je player switching kod pes-a na nekom tamo levom tasteru, a nije na dodavanju to me ubi totalno.

a i swejedno sad ce za koju godinu kad se ovi u EA skrpe za neke pare, da kupe KONAMI i gotowo :d :p :bottle:
:wave:

u tu gadno grashish, i fifa i pes mogu sasvim valjano da sluzhe u te svrhe, pgotowo poshto smo se game pad i ja posvadjali prvog dana kad smo se videli (a pes na tastaturi nema smisla). a i ne podnosim chinjenicu da je player switching kod pes-a na nekom tamo levom tasteru, a nije na dodavanju to me ubi totalno.

a i swejedno sad ce za koju godinu kad se ovi u EA skrpe za neke pare, da kupe KONAMI i gotowo :d :p :bottle:

Covek je potpuno u pravu. I kanter mozes da igras sa botovima dok se ne navezbas ali uopste nije predvidjen za SP, kao ni fudbal. Skupi par drugara, upalite multitap i odigrajte desetak partija pa ces videti o cemu pricam. Drugo je ako ne mozes da se naviknes na komande.

Nova FIFA uvek ima najavu u stilu najave novog Windows-a.:cigar:

promene malo pravila igre(PES6-nema kartona i kad startujes "za zatvor") itd. i qrche se kako su napravili novu igru.

Stavi za sudiju Kazukija, da vidiš kako se utakmice završavaju sa po 7-8 igrača :D:D Pogledaš protivničkog igrača popreko, odmah vadi dva crvena kartona, ne daj Bože da ga salomiš sa leđa ili slično...

Ne znam, mene je PES smorio.
Vise sam igrao Fifu 2007 iako je dooosta losija od PES 6(koji je opet, bar po meni, losiji od 5ce).

Kad bi Konami malo smuckao 5icu i 6icu, tj. uzeo dobre stvari iz obe igre bilo bi super. Naravno, idealna varijanta bi bila da neko sedne i napravi igru koja bi imala realistic i arcade mod, da oba budu jako igriva, a grafiku mogu slobodno da ostave kao u ovogodisnjim naslovima. Jasno mi je da se to nikada nece desiti, al' ipak sam morao da napisem, lepo je za procitati.

Brateeeeeee samo da stogne fifa 08, svake godine je iscekujem.....
Jel ima neki date, kada izlazi i te fore????

Poslednja izmena:
Isčekuješ Fifu 2008 svake godine? :d

Pa lako je vama besposlicarima da mi govorite da mi treba da se skupim s drustvom pa da igram fudbal. :D Ja bre radim po ceo dan... naravno da igram ligu kad dodjem kuci... :d sta cu... i CS igram s botovima, sem subotom navece jednom mesecno kad se skupimo drustvo kod nekog pa przimo u mrezi. Nas kad se skupi 5-10 mi onda cepamo pravi fudbal.. ono sa pravom loptom. :p

Nego htedoh reci... ovo se polako pretvara o diskusiju dal je bolji mercedes ili BMW, ako mene pitate.
Stvar je sta se kome svidja. Ja sam odrasto na FIFA a igro sam i PES na konzolama. I ja licno ne volim konzole iz prostog razloga: NEMA TASTATURU!! :S: Al opet to je moj licni problem znam... moracu na savetovanjek od psihologa da vidim jel mogu da se odviknem. :d :d :d

@smoke:
Same here, dok nije izasao PES4. Igram na tastaturi i ne mislim da je to strasno, ima neke prednosti u odnosu na gamepad.

Što se tiče PC verzije FIFA 08...savetujem da batalite, pošto ****** iz EA Sportsa i dalje rezervišu next-gen za Xbox360 i PlayStation 3. Dobićemo samo još jednu igru koja vizuelno deluje kao da je stara bar 5 godina.

Nije valjda da su toliko bolesni?! Jel si video to negde ili pretpostavljas? Reci da je ovo drugo, molim te :)

Jedno mi nije jasno zasto svi ljudi koji igraju PES cim vide neku temu za FIFU odma krenu da sire H8. Sve je stvar ukusa i navike. Ja licno mnogo volim da igram FIFU, zato sto je igram od 1 verzije (daleke 94-te). Istina je da sam probao PES ali jednostavno mi se igra ne svidja. Po ovom traileru vidim da FIFA obecava dobro zezanje u zimskom periodu :D

Poslednja izmena:
I ja sam igrao fifu od prve verzije. pogledao sam danas na ea sports sajtu i izgleda da ce prava next-gen verzija izaci samo za ps3 i x360. NISU NORMALNI! Ne znam sta ocekuju(ocigledno nista - boli ih uvo,prodace milione kopija na konzolama).

Znaci ovo je vec treca FIFA koja ce na PC-u biti samo budjavi port na nivou ps2....

Ljudi na xbox-u 360 jos od fife 06 gledaju i igraju "ono"...

Poslednja izmena:
Jedno mi nije jasno zasto svi ljudi koji igraju PES cim vidi neku temu za FIFU odma krenu da sire H8. Sve je stvar ukusa i navike. Ja licno mnogo volim da igaram FIFU, zato sto je igram od 1 verzije (daleke 94-te). Istina je da sam probao PES ali jednostavno mi se igra ne svidja. Po ovom traileru vidim da FIFA obecava dobro zezanje u zimskom periodu :D

ejmin :d

Nazad
Vrh Dno