LuxoR
Čuven
- Učlanjen(a)
- 20.01.2002
- Poena
- 619
Svi znamo skolske sisteme ovde u YUgi da ne raspravljamo vise na tu temu, idem u 4.-ti razred MG (Matematicka Gimnazija) i licno mislim da umem sa kompovima od softvera do hardvera, bla bla da ne nabrajam sada... uglavnom trenutno neko moje opredeljenje je FON, ali zeleo bih do kraja godine da pronadjem nesto u inostranstvu, da probam, bolje i bilo sta tamo nego ovde dosta toga (doduse i to je posebna tema, nemojte ovde molim vas
)
Dakle meni trebaju ako neki od vas znaju dal' ima nekih univerziteta gde "dele" scollarshipe, stipendije, gde su ti konkursi (inostrani) ako neko zna mail-ove, web adrese, svaka pomoc mi je preko potrebna i zahvalan sam jer se ipak radi, slozicete se, o vaznoj stvari. sibajte na mail ili ostavljajte ovde jer sigurno ima jos ljudi koje to interesuje.
unapred puno thx.
Dakle meni trebaju ako neki od vas znaju dal' ima nekih univerziteta gde "dele" scollarshipe, stipendije, gde su ti konkursi (inostrani) ako neko zna mail-ove, web adrese, svaka pomoc mi je preko potrebna i zahvalan sam jer se ipak radi, slozicete se, o vaznoj stvari. sibajte na mail ili ostavljajte ovde jer sigurno ima jos ljudi koje to interesuje.
unapred puno thx.