Šta je novo?

Na kojim sajtovima kupovati PC igre [poželjna lična iskustva]

neam pojma, o tome se radi :)

Pa pitaj ih :)

pa pitao sam, kazhe "jednostavno imali ste" :)
Mozhda je to inicijalno postavljeno kada se napravi kartica jer sam je sad pravio za ovu priliku, pa nisu skinuli to ogranicenje...

E imam pitanje za ovo
Na net kartici mi stoji npr "Ulica i broj zgrade/broj stana"
Sada, u one podatke kada upisujemo delivery adress, ne pišem broj stana, samo broj zgrade, jel tako?

Malo upozorenje - carina počela da radi i bolje nego što treba. Šta god da vam stigne iz inostranstva ima da platite, pa makar to bilo i besplatno.

Evo meni danas stigle neke igre sa Sendit-a, nije bilo carine.

Jel si u kući ili zgradi? Koje igre?

Kuća. ARMA 2, BFBC2, i neki stari RPG-ovi.

Uf uf, poštar se fino ugradio :)

Stiglo preporučeno, ocarinjeno, pečat sve lepo uredno :mad: A poštar je bio lenjivac, mrtelo ga da zvoni na vrata pa samo ostavio cedulju da dođem do pošte i ponesem pare :bottle:

:party:

Stiglo preporučeno, ocarinjeno, pečat sve lepo uredno :mad: A poštar je bio lenjivac, mrtelo ga da zvoni na vrata pa samo ostavio cedulju da dođem do pošte i ponesem pare :bottle:

:party:

E zato je moj poštar podlegao višegodišnjem konzumiranju rakije koju moj matori peče. Sve donosi (i one pakete koje moraš da preuzmeš u pošti) i još daje i savete kad da nešto od pošte primim ili ne. :D

ok... so...

sendit ili shopto?

Lepo iskustvo sa:
http://www.zavvi.com/home.dept

Kad sam narucio igru - nestalo im u ponudi...
Oni se izvinjavali danima,... pa kasnije nabavili od negde jedan primarak i poslali mi - u postansko sanduce:)

Sve vreme vrlo ljubazni i profesionalni...

Za nas Serbistan - putuje desetak dana.

Ako vam nije neophodna igra na fizičkom mediju, imam dobra iskustva sa GamersGate-om.
Ne smaraju kao Steam i ako sama igra nema neki DRM oni ga ne dodaju. Možeš da skineš instalaciju i instaliraš je offline kada god želiš.

Imam jedno pitanje. Preorderovao sam igru sa shopto, i sada preorder je nestao, jer se igra očigledno pojavila in stock, e sada problem je što mi je balance nepromenjen, kao da i dalje ništa nisam kupio i ni traga na acc-u o preorderu :(. Nisam dobio ni poruku na mobu niti obaveštenje preko maila da je poslato, jel je obavezno ovo što nisam dobio ili i ne trebam da dobijem? ****ga, veverica sam u ovom naručivanju preko neta...

EDIT: Koja glupost! Imam 37e, treba mi 36.5 a šalju mi na mail da nemam 36.5 funti na računu, koja glupost...

Poslednja izmena:
36.5 Funti > 37 Eura

Znam, ali vidiš kada sam naručivao pisalo mi je 36.49 eura.... i sada ne, kada su trebali da pošalju, zamenili su u funte samo, tj promenili samo valutu, ne znam što, ne znam kako...

naručio sa zavvi, neko pomenuo da su dobri, a mislim da je preimenovani sendit jer je sistem isti, čak sam dobio i ticket number jedan posle sendit-a jer sam tamo naručio prvo.

Nazad
Vrh Dno