Šta je novo?

N95 Tonovi zvona

kriket

Slavan
Učlanjen(a)
22.04.2008
Poena
360
Kako da sprečim da mi u listi ringtonova prikazuje sve pesme iz music plajera? N73 je prikaziva lepo samo ringtonove i alerts, koji su bili smešteni u folderu Sounds, dok N95 prikazuje sve sound fajlove u drop-down meniju za biranje zvona i to je užasno nepregledno. Zamislite par gigabajta muzike u dropdown meniju za biranje ringtona. To je mission impossible za biranje. Ima li neki način da se to napravi da radi kako treba?

Hi hi, imam sličan problem. Ja bih voleo da mi u plej listi muzičkog plejera ne pokazuje (i ne reprodukuje kada slušam muziku) tonove zvona.

Znam da može samo nikako da sednem da se probakćem s' time.

DL klik
Kopirajte MGXDatabasePlugin.rsc u C:\Resource, a 101ffcd2.txt u C:\private\10202be9 ;)

Ovo deluje dobro samo što ima jednu manu a to je da mi muzika stoji u E:\Music a ne u E:\Sounds
a nisam baš siguran da bih editovanjem ove skripte mogao to da uredim, jer se u njoj spominje samo jedan folder i to upravo E:\Sounds.
Ako bi je ubacio ovakvu kakva je, moguće je da mi više ne bi video muziku osim ako je ne prebacim u taj folder.

Pa ti mozes da editujes skriptu i stavis E:\Music ;)

Da, ali u E:\Sounds mi stoje ringtonovi onda više njih ne bi video. Znači ta skripta pretpostavlja da sve stoji u \Sounds kolko sam shvatio s tim da su ringtonovi u subfolderu. Meni su u potpuno različitim folderima muzika i tonovi i to mi je tako lepo radilo ranije na N73 samo od sebe.

Vrh Dno