Šta je novo?

N90 posle 6630?

Noriega

Slavan
Učlanjen(a)
16.05.2006
Poena
309
Ne mogu vise da se dvoumim... Menjam 6630 za smartphone na preklop, sa istom ili boljom kamerom i ostalim funkcijama, pa me zanima da li N90 tu ima smisla? Dizajn savrsen, kamera ok, vibro nije toliko bitan, ali mi baterija deluje kilavo. Dodatni problem je i nestandardni dzhek za punjac. Na 6630 mi, posle godinu dana, baterija drzi 3-4 dana. Kakva su iskustva sa n90? Ili mozda neki drugi predlog?

Suvise je to malo... Mozda n92? ;) Al isto kao i n93 proci ce vremena dok dodje na realnu cenu...

Ne mislim da je sadasnja cijena N90 i priblizno realna. Drugim rijecima, odnos cijena/kvalitet je los za N90. Mislim da se ne isplati uzimati ga.

Po tome, najbolje bi bilo da ostanem na 6630 jer realno nema boljeg odnosa cena/kvalitet na trzistu... Ali ja bih da menjam... ;)

E ljudi ala ste bre dosadni sa ovim temama: da li ću da puknem koji € više ako kupim nešto. Kada čujem frazu "sačekaj da padne cena" pokidam se od smeha" :d
Taman se ubiješ čekajući, kad se pojavi nešto drugo :p
Take it or leave it ! :-devil-:
P.S.
Meni se na oko N90 svidja do jaja :D Ima ga moj diša, baš je ono budža, nije kao oni pičeći zamzunzi. Jeste da nema vibraciju, ali bih prešao preko toga uzimajući u obzir druge tehničke karakteristike.
E da, imaš i N93, pa ...

Nazad
Vrh Dno