Šta je novo?

N70 nokia video

proki

Čuven
Učlanjen(a)
22.10.2003
Poena
619
Zasto secka video zapis. U pocetku mi nije seckala,a bila je punija memorija? Snimam u full tj MP4 :wall:

Da li snimash na memorijsku karticu ili u telefon? N70 kuburi sa karticama veceg kapaciteta (npr. 1GB i jache). Najnovija revizija softvera bi trebalo da ti reshi problem ukoliko nije problem u samoj kartici (ja imam Kingston 1GB i video ne secka).

Pa i ja imam Kinga od 1 gb, snimam na mem kart.Ali ...........

Poslednja izmena:
Pokushaj da snimash na memoriju telefona ili na neku drugu karticu. Ako tu ne secka onda je do kapaciteta kartice. Da li imash neki program koji ti radi u pozadini tipa antivirus, photo call id i sl? U svakom sluchaju mislim da bi format kartice ili update softwera telefona reshio problem.

Kada se uradi update SW bese gubi sve postavke koje su snimljene i programe.???

da, gubis sve podatke, osim onih na sim kartici i memorijskoj kartici.

Ovo je moja verzija SW na N70
V 5.0638.3.0.1
18-09-06 RM - 84
Da li ima noviji??? Kad vec kazete da treba da updejtujem da mi nebi seckao video.

Dok sam ponovo isprobavao video i meni je pocheo da secka! Damn! Na svakih 3-4 sec zastane, kod brzih pokreta se to ne deshava i kad se pusti video u plejeru sve je ok. Ista je verzija softvera kao kod tebe, koliko znam novije nema. E sad, moguci uzroci. Dok je kartica bila nova (pa sve do sada) nije seckao video - znachi mozda je zbog prevelike popunjenosti kartice ili memorije telefona (bar 2mb treba da bude slobodno u telefonu). U krajnjem sluchaju probaj da ochistish kontakte na memorijskoj kartici.
Mene ovo ne nervira jer su kod mene video klipovi neoshteceni.

Poslednja izmena:
Ma ja sve mislim da je do neke aplikacije. A i kada ga prebacim na komp takodje mi secka, bas kao sto si ti opisao. Imam slobodno 16 mb na telefonu i 700 mb na kartici.

Moja verzija SW na N70 je:
V 5.0705.3.0.1
30-01-07
RM-84
Mislim da je to poslednja verzija sto je izasla,i ponekad neki duzi video sto snimim hoce da secka kada ga pustim u telefonu a kada ga prebacim u komp radi normalno.
Imam 1gb karticu na koju mi snima video.

Ma ja sve mislim da je do neke aplikacije. A i kada ga prebacim na komp takodje mi secka, bas kao sto si ti opisao. Imam slobodno 16 mb na telefonu i 700 mb na kartici.

Ako te ne mrzi mozesh da pokushash i da formatirash memoriju telefona (gubish sve podatke i vraca se na fabrichko stanje!). Imash uputstvo na netu, ja sam to jednom radio kad mi se zaglupio multimedia key i reshilo mi je problem.

Hard format je zakon, jeste da gubis podatke sa telefona, ali resava mnoge probleme. :)

meni je fon bio sa tim mreze i isto je seckala slika i posle par dana su mi flashovali softver ne znam u koju verziju i sad radi sve full... jel bi dobio jaci zvuk na sluskama kada bih flashovao u me??? i da li je to uopste izvodljivo???

jel bi dobio jaci zvuk na sluskama kada bih flashovao u me??? i da li je to uopste izvodljivo???

Ne dobija se jachi zvuk, multimedia key je zakljuchan za mp3 plejer, ima dodatu jednu temu (crna ME - nishta posebno) i malo poboljshan mp3 plejer. Nikakvih unapredjenja nema. N70 i N70 ME su jedno te isto.

Znam da moze da se iskljuci blic kada se slika fotografija,ali kako iskljuciti blic kod video zapisa na N70, moze i to da se odrazi na seckanje, jer sta ce mi u toku dana blic,samo dodatno trosi bateriju!!!

Ma taj blic je samo jedna malo jacha LED dioda. Ekran ti potroshi x puta vishe struje tokom snimanja od blica. Ne kapiram ni poentu, jer definitivno ne pomaze za snimanje klipova nocu. Pozz

Ma taj blic je samo jedna malo jacha LED dioda. Ekran ti potroshi x puta vishe struje tokom snimanja od blica. Ne kapiram ni poentu, jer definitivno ne pomaze za snimanje klipova nocu. Pozz

Pokusao sam sa nekim dodatnim softverima, ali mi se ne svidjaju. Epa ovo nigde nema da nesto imas viska ,a ne manjka!!!

I stvarno nema nigde,eh mozda jos neko vidi!!!

Pa poenta tog blica, odnosno svetla i nije da osvetli nesto ili da tebi koristi, svrha je da svi okolo mogu da vide da ti je ukljucena kamera pa da na taj nacin ne mozes nekog krisom da snimas, sprecava narusavanje privatnosti i sl.
Inace ja vec vise od godinu ipo imam N70 i oduvek mi je seckao kad snimam na karticu, nikad nisam ni pokusao da popravim to, iako me je svojevremeno nerviralo. Kad snimam na tel neuporedivo manje koci, mada i dalje ponekad zastuca.

Slazem se Lazo,ali ako je tako onda su to trebali da odrade i za fotografiju tj sliku, a ne samo za video zapis, jer na slikanju slike mozes da iskljucis i blic i zvuk.!!!

Pa ne znam bas da mozes da ugasis blic, odnosno svetlo. Ako se ne varam, i kad je blic ugasen on zatreperi kad slikas, ne onako jako kao kad blic okida, ali se nakratko upali svetlo istog intezinteta kao i priliko snimanja video zapisa, bar je kod mene tako.
Poz.

Vrh Dno