Šta je novo?

N70, kako ubaciti novi SW

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Honny

Slavan
Učlanjen(a)
24.04.2008
Poena
301
Pozdrav forumasi!
Citao sam po forumu, ali nisam mnogo shvatio. Dakle, imam N 70 (vodafone) sa verzijom SW-a: V 5.0638.3.0.1 18-09-06 RM-84
Zelim ubaciti novu verziju, jer mi ova zna blokirati, nekad ne memorise propustene pozive i tako...Citao sam da ima nova verzija Music Edition. Zanima me da li je moguce ubaciti novi SW preko obicnog kabla koji je dosao sa mobitelom. Sta mi je sve potrebno od programa, gdje nasi novi SW (trazio sam, ali nisam nasao), gdje naci upustvo. Jedino imam Nokia Software Updater v1.4.23en
Molim za pomoc! Hvala

Kod:
Sada mozete promeniti Product code vaseg telefona u odgovarajuci za vas telefon na desnoj strani prozora NSS-a tako sto ce te upisati odgovarajuci kod za VAS MODEL telefona (ovde ne sme biti greske jer mozete ostetiti softver svog telefona ako upisete pogresan kod koji odgovara nekom drugom modelu telefona,bilo slucajno ili namerno,zato pazite) za zemlju ili oblast koju zelite,zatim stiklirajte opciju „Enable“ i onda kliknite na ikonicu „Write“ u donjem desnom uglu prozora.

Gdje naci ove podatke, tj. product key, HW Verziju, Manufacture Month, Order Number, Prod Serijal Number. Gdje naci sve ove podatke. Trazio sam iza bateriju, ali mislim da nije to to.

Gdje naci ove podatke, tj. product key, HW Verziju, Manufacture Month, Order Number, Prod Serijal Number. Gdje naci sve ove podatke. Trazio sam iza bateriju, ali mislim da nije to to.

A sta ce ti svi ti podaci?! Tebi je bitan samo novi product code za taj telefon koji ces da upises u nss, a hvala bogu u onoj temi imas napisano 10x!!

Ok. Znaci da copy/paste samo novi product key sa onog topica. OK hvala.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno