Šta je novo?

N70 Firmware Update Problem !

P9GURU

Slavan
Učlanjen(a)
23.07.2004
Poena
309
Firmware na mojoj Nokia N70 je :
V 5.0609.2.0.1
01-03-06
RM-84

Skinuo sam software sa Udate firmware-a za N70, ali posle iniciranja Nokia Software Udater mi pokazuje : "Your Phone Software is alleady up todate .No Update Needed " !
Zasto ne mogu da updateiram Firware na moj ,na 2 ostala N70 mojih drugova update je islo bez problema,oba dva su se updateirali na :

V 5.0616.2.0.3
24-04-06
RM-84

Dali je u pitanju neka nekompakibilnost ili ova dva firmware-a ne razlikuju uopste ....
Thnx !

A da nije tvoj telefon nekako različit od njihovih, u smislu da je npr. tvoj TIM, a njihov nije ... ili tako nekako ... jel' postoji neka razlika?

Ne ne postoji nikakva razlika ....visuelno mislim, niti na nalepnici ispod Baterije nema nijednog detalja da je fon prodat preko nekog provajdera, za ostalo ne znam !

Sta je "TIM" by the way ?!

Telecom Italia Mobile ...

Pitam te zato što je moj ortak sa 6630 imao isti problem, tj. prijavljuje da ima poslednji softver, a nema ... a njegov je skinut sa O2, pa bi mi tvoja iskustva baš značila da utvrdimo o čemu se zapravo radi ...

OK ,ali kako da se prepoznaje dali je fon prodat preko nekog provajdera pa posle otkljucan ?!

Pa uglavnom negde na masci (ukoliko je original maska) ima neki amblem/oznaku (recimo tim i sl).

Nazad
Vrh Dno