Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
OK. Hvala svima na odgovorima al samo jos nesto. Da li ce mi trebati novo napajanje za 6600 tj. da li je ovo moje od 300w dovoljno? Radi se o staroj konfiguraciji AMD XP 2000+ (Socket A), jedan HD, dve optike
nece boto problema sa napajanjem. e sad sto se tice te dve grafike,naravno bolja je 6600 ali posto su obe prilicno slabe pitanje je da li neka mozda ima garanciju(i to duzu) 9600pro se jos uvek mocu naci nove...
a naravno pitanje je i razlike u ceni
ako je razlika izmedju njih u ceni manja od 20e onda obavezno 6600 , takodje ako nema neka ozbiljne garancije takodje 6600
jedino ako je razlika veca od 20e i ako ta 9600ima garanciju onda ti je ona bolji izbor
recimo da je asus 6600 tisi s obzirom da mozes da mu menjas broj obrtaja na ventilatoru pomocu asusovih programcica. ni jedna ni druga se negreju nesto previse.. normalno..
Q: Da li ce mi trebati novo napajanje za 6600?
ako je "jeftino" i matoro verovatno da ce trebati. kartica trazi dodatno napajanje (kao za hdd, cd..).. dok ne probas neces znati da li ce ti trebati novo..