Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
jesam 2-ku i kao sto rekoh nisu mi se dopale stvari koje je covke koji ga je napravio licno editovao....meni se vise svidjaju stvari po defaultu a on je npr general profil editovao u photon ....bt name ti je photon by rohit,tema ruzna ko crna zemlja.....itd itd.....a stabilan je ,moguc je jedino eng na svakom drugom jeziku baguje ....i karakteristika port. sistema je slaba baterija .....widgets ....jedu bateriju ko ludi
Ono sto sam primetio sa latino cfw v6.1 je da baterija duplo manje traje, ima samo jedan ekran(pomeranje udesno ili ulevo prstom ga samo sklanja tj ne moze nista na drugim ekranima da se stavlja).
Ajde javite za photon ako uspete da ga instalirate, pa da cujemo utiske!
Ja evo da vam javim instalirao sinu na xpress music 5800 SPB mobile shild i sad telefon izgleda 99% kao android
i imam problema.Svi njegovi drugovi su me napali da i njima to instaliram.....
.... prvo spb shell ! drugo star je ko grcka.....i trece nema blage veze jer jede dosta rama ....a fon ne lici ni na sta ...
za photon c3 kazu da je keva sto se tice bugova......baterija kod svakog portovanog cfw-a dosta krace traje i to je normalno..... ono sto mi se ne svidja kod photona c3 je nakaradni ciganski dizajn D
mada uz malo znanja o kuvanju .... sve je editable