Šta je novo?

N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC vs palit 570

bugi bugisa

Slavan
Učlanjen(a)
07.12.2007
Poena
319
interesuje me da li vredi dati 6500 dinara vise za palita
znam da je msi kvalitetnija kartica ima garanciju godinu dana vise
kada bi bila ova N560GTX-Ti Twin Frozr II/SOC kartica kod nas ne bi bilo dileme

interesuje me da li vredi dati 6500 dinara vise za palita
znam da je msi kvalitetnija kartica ima garanciju godinu dana vise
kada bi bila ova N560GTX-Ti Twin Frozr II/SOC kartica kod nas ne bi bilo dileme

po meni krajnje je glupo da uzimas 560 s obizrom da si prodao 460, jedna i druga klokovane nije razlika vise od 15% sto je mizerno...

Uzmi neku GTX570 bar...

Za toliku doplatu, isplati se, gtx 570 se bas fino OC-uje, moja preporuka je da je odmah uzmes.
I glupo ti je da ides na gtx 560, nije tolika razlika, da jednu igru ne mozes da igras na max sa 460 a mozes sa 560....
Ipak je to samo jedan kluster....

ok momci imam jos jednu kombinaciju znaci gtx 570
ali pojavio se i gigabyte amd 6970 za cenu 31500 znaci otprilike kao i gtx 570
e sad sta je pametno uzeti spram konfiguracije na stranu nvidijasi i amdovci ajde realno nemojte samo za sta ti treba kartica i sl.

Poslednja izmena:
ako razmatras 6970 onda bolje uzmi 6950. gigabyte model kosta 26000 din. otkljucas shadere i klokujes malo i dobijas malo bolju kartu od 6970. sa obzirom na cenu, 6950 je bolja kupovina od 570.

dobro sad je 6950 dobra kupovina za nekih 26k
ali ta kartica je zaista specificna bas zbog mogucnosti flesovanja koju sam proizvodjac daje mogucnost te funkcije do sad nije bilo takve kartice
interesuje me da li se gubi garancija ako se prilikom flesovanja bios-a nesto pokvari a prodavac zakljuci da je kartica flesovana
opet smatram da kad se flesuje kartica sama kartica radi na nekom maksimumu sto nije bas zahvalno a po defoltu nesto malo jaca od 560ti

zaboravi 560 dok joj ne padne cena, ta kartica i to najbolje verzije ne vrede vise od 180e, uzmi 6950 1GB za 23k i to je to.

Poslednja izmena:
sam ati je napravio softver za flesovanje kartica i referentni modeli imaju prekidac koji pomaze bas za fles. dakle, ne gubis garanciju ako flesujes kartu modovanim biosom. ali samo modovanim. ne biosom od druge karte koji nije predvidjen za 6950 (pod ovim prvenstveno mislim na 6970).

dobro sad je 6950 dobra kupovina za nekih 26k
ali ta kartica je zaista specificna bas zbog mogucnosti flesovanja koju sam proizvodjac daje mogucnost te funkcije do sad nije bilo takve kartice
interesuje me da li se gubi garancija ako se prilikom flesovanja bios-a nesto pokvari a prodavac zakljuci da je kartica flesovana
opet smatram da kad se flesuje kartica sama kartica radi na nekom maksimumu sto nije bas zahvalno a po defoltu nesto malo jaca od 560ti

Nema sta to da te brine, sve high end kartice su vec maximalno opterecene, trose dosta i zivotni vek im sigurno nije kao recimo AMD5670 grafikama.

Nazad
Vrh Dno