Šta je novo?

MYSTIQUE² Mod

srdjan011

Slavan
Učlanjen(a)
03.12.2005
Poena
320
Moja oprema  
Miš & tastatura
Logi Mx Master 3 & Mx Keys for Mac
Ostale periferije
Tesla M3 2024 RWD
Laptop
16” M1 Max, 64GB, 4TB
Mobilni telefon
iPhone 13 Pro 512GB
Pametni uređaji
Apple Watch 7 Series 41mm
Pristup internetu
  1. Optički internet
System Specs:
Asus A8N SLI Premium Motherboard
AMD FX-55 cpu with CM Mars cooler
Centon PC-3200 RAM (1Gb)
Geforce XFX 7800GT Video Card
Sound Blaster Audigy Sound Card
Western Digital SATA 200Gb Hard Drive
Cooler Master 600W eXtreme Power PSU
Pioneer Slim-line Slot Loading DVD drive (x2)
WinPVR Tv-tuner PCI card
Cats Eye HDTV tuner PCI card
Zippy Aluminum Keyboard
Logitech Cordless Mouse
iDuo 10-in-1 Card Reader/iPod Dock
http://www.bods-mods.com/Mystique.html

Lik je od dwa kucjishta,naprawio jedno : )

Jaoo, video sam ovo na google images jos odavno, no, nisam nigde video mod kako je radjen. :d :)
Imao sam Mystique 631, a to je isti ovaj, sad tek saznajem da je koristio 2 kucista, ja sam mislio da je samo isekao jedno na pola i napravio desktop varijantu, sve u svemu, 100% kick ass sto bi Rodni rekao :)

Poslednja izmena:
Dap.Stwarno je "lepotica" medju kucjishtima : ) Mislim owako modowano. Sam Mystique mi se ne swidja neshto..Prewishe je fancy. Mislim,i owo je fancy, al ono.... Simpa u swakom sluchaju.

Poslednja izmena:
Odavno sam i ja to video, ali bez obzira kako izgleda, cable management mi je jedno od najboljih resenja ikada.

E taj lik je pobedio sa ovim modom na coolermaster takmiceju pre godinu ili dve. Zasluzena pobeda, a ja sam sa svojim modom bio zlatna sredina (nisam se skroz obrukao :D ). ,)

Daj da vidimo taj tvoj takmicarski mod :)

Zanimljiwo je. Neobichno izgleda,ali mi se ne swidja neshto bash... U Swakom sluchaju,swaka chast za trud.

Za prvenca nije lose, mada... :D
A sta je tu od CM-a sem kontrolera?

Poslednja izmena:
heheheh
A vidim da i ti imas nekog mistika sad, 'oce li uskoro pod noz, za sledece takmicenje?

heheheh
A vidim da i ti imas nekog mistika sad, 'oce li uskoro pod noz, za sledece takmicenje?

Nece ici pod noz, mozda padne airbrush i to je to. Vec sam ofarbao prednju masku, tj. grill u metalik tamno zelenu (sa istom bojom sam ofarbao monitor, tastaturu i mis :D ), pa bih samo dodao neku sliku na stranicama kucista...znaci da ne bude previse kicerice :) .

Zapoceo sam jedan mod pre par meseci (a nikako da ga privedem kraju....*** fax :D ) na temu "Leonardo da Vinci". Taj mod sam zapoceo od jednog starijeg "Neo" kucista, tako da nisam krenuo sa radom kompletnog kucista, kao sto je bio slucaj kod prethodnog moda. Videcu da sad nadjem vise slobodnog vremena, pa da i taj mod privedem kraju...u svakom slucaju kad zavrsim bices obavesten novim topic-om ;)

Ajd, Ajd, pozuri, taman da malo osvezimo modding tred...
Davno nije bilo nekog modovanog kucista.

Vrh Dno