Šta je novo?

Myst V pozlaćen

starac

Čuven
Učlanjen(a)
13.01.2005
Poena
815
Ubisoft je obznanio kako je posljednje poglavlje popularnog avanturističkog serijala Myst postalo Gold, odnosno poslan je na umnažanje koje bi trebalo biti završeno do 20. ovog mjeseca.

Prema riječima izdavača Cyan Worlds je napravio najdramatičnije igraće iskustvo do sada ukomponiravši fotorealistične 3D scene, obnovljeni sustav pomoći u igri, te izmislivši zagonetke kakve do sada nije imala niti jedna avantura.

Ali tužna vijest je da Cyan Worlds odnedavno postoji samo na papiru.

Poslednja izmena:
Nadam se da nisu koristili Starforce 3 zaštitu.

Nadam se da nece liciti na URU po izvodjenju mada su sanse da tako i bude

Nadam se da je ovaj put stvarno kraj :d

Pre neki dan sam skinuo Demo i kao sto sam ocekivao igra je odlicna, ali to se podrazumeva za igre iz Myst serijala. :) Grafika je takodje odlicna i predstavlja pravi praznik za oci. Novost u igri je kamena ploca (Stone Slate) na kojoj mogu da se crtaju razni simboli, kako bi se resile neke zagonetke.
Mislim da ce ovaj poslednji peti deo Myst-a biti odlicna igra kao sto su bili i njeni predhodnici i da ce na lep nacin staviti tacku na ovaj legendarni serijal.

Pozdrav. :wave:

Evo i nekoliko screenshot-a (smanjeni su na 800x600).

vampire je napisao(la):
Na koliko je DVDeva igra?

Igra se jos nije pojavila u prodaji (izlazi 20.09.2005), a ja sam stavio slike iz Demo verizje.

Pozdrav. :wave:

Kod Uru-a sam stvarno popizdeo i nisam ga na zalost presao do kraja, nemam mali IQ ali neke zagonetke stvarno nisam mogao preci. A koja je svrha ako moram juriti walkthrough po netu?! Mada, ovaj deo isprobavam sigurno...

Problem sa ovakvim igrama i zagonetkama nije mali IQ vec kad nesto nevidis u igri, kada se ladno masi neki prekidac ili sta vec ...
Znaci fora je da se detaljno pregledaju ekrani i pazljivo sve prati i onda nije frka preci dalje , a najgore je da se desi neki bug i zbog njega se nesto ne otvara ili sl. :mad:

Hmmm, jesi li ti presao Uru? Cini mi se da nisi...
Naravno da ima fora koje mozes prevideti, poput jurenja onih simbola koje treba da pipnes, ali zato ima zagonetki koje stvarno izludjuju. Secam se da sam popi*deo vec kod one kruzne prostorije u koju se spustas stepenicama, treba upaliti neka svetla po podu uz pomoc 5 tastera! A za dalje da ne pricam

Poslednja izmena:
Pojavio se.
Nadajmo se da je saga definitivno okoncana kako i zasluzuje.

Nazad
Vrh Dno