Šta je novo?

Myst IV - za sada najveći

Ljudi nam kao sole pamet oko gameplay-a a evo cim izadje neka avantura sa malo boljom grafikom - sta se potencira ??? :)

Pa to i ja govorim...uopste nije bitna grafika u avanturama,mnogo bitniji je gameplay i donekle zvuk(muzika).
btw
Iskreno nisam bas neki ljubitelj Myst-a!

nisam ni ja ljubitelj ali kad je tako namunjena :)
by the way to je PIC avantura koja se sastoji od glavolomnih zagonetki i to je sve uistinu zapakovano u dobru pricu i naravno prelepu grafiku i zvuk :)

ToxiC je napisao(la):
by the way to je PIC avantura koja se sastoji od glavolomnih zagonetki i to je sve uistinu zapakovano u dobru pricu i naravno prelepu grafiku i zvuk :)

sto posto tacno. igrao sam neke ranije delove i dobri su, jedino sto me smore pa ih ne zavrsim ali to je zato sto u stvari i ne igram avanture :)

:wave:

Ima li ovaj zadnji myst veze sa predhodnim i ako ima da li ima smisla uzimati igru a da predhodno nisi igrao ostale.

Cekaj, ja sam cuo da je Myst IV prerenderovana avantura - dakle na ta dva DVD-a su samo .avi fajlovi i 360 stepeni slike sa detekcijom odredjenih povrsina odnosno linkom ka videu. Smor... Daj full 3d bre!

Jes', kako da ne :) Prerenderovane slike, mozda uz par 3d efekata, sta bi ti hteo ? Prosto takav je zanr...

Nazad
Vrh Dno