Šta je novo?

Myst III Exile moze li bez CD-ova?

][V][ATRIX™

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2001
Poena
679
Kada se udari FULL instalacija (oko 2.2 GB) da li su kasnije potrebna sva 4 cd-a ?
Ili moze da se ima i samo prvi koji je potreban za startovanje igre???
Da li ce mozda traziti ostale cd-ove kada se predju Age-ovi.....?

Thanx!

:confused: boom

Moze... ja se zaglavio, a moja devojka presla za dva dana... Ta riba igra bolje od S. Macedonica (SK)! Nije normalna - zamisli ti IQ osobe koja predje (bez ikakvih pomagala) MYST III za dva dana (12 sati igranja)????

Thanx MAX!
Znaci samo prvi disk da narezem....

Ta riba ima ili IQ od 150 ili je zagrizeni avanturista pa je od silnog igranja pocela da razmislja na nacin na koji autori avantura razmisljaju.... kao da je ona pravila igru pa sve unapred zna.....
Svaka cast, gosn Sloba Macedonic bi trebao da joj skine kapu!

:wave;

Nije zagrizeni avanturista ali za bilo koji ispit na FON-u joj treba par dana spremanja... Jos nije pala nijednom... Frik od ribe, ne znam sta trazi samnom... A ne izgleda tako uopste kada pricas sa njom... :( Jadan ja...:(

?par dana spremanja za bilo koji ispit na FON-u?
Informacioni sistemi (IS) smer??? svaka cast!!!!!
i jos jednom, SVAKA CAST!!!!!!!!!

boom :wave; (D) :)

Da, IC, mislim da je cak njeno ime bilo istaknuto na .... nekim papirima, kao "najbolji studenti" i te fore...

E sada moram da prestanem sa hvalama.. Videla ovo pa se uobrazila... Elem, jesi li video najave za novi Mist??? Full 3D!!!

FULL 3 D Myst!!!??? Bilo bi bash QL......
jel ima neki sajt da se vide screen shotovi ili je to jos debela beta faza izrade..... tj. tek se rade nacrti za igru.....?

keh,, bedak kad se "Myst-ica" uobrazila....... :(

Uzmes virtual cd 4 i sjuris ih na hard

Da, to sam procitao na gameguru.box.sk... Nije bilo slika, samo evening reading nfo...

Poz

Necemo necemo.....

Nice to meet you.....;)

Nazad
Vrh Dno