ZoNi je napisao(la):pogledajte kako na WebAttack.com-u izgleda stanje u popularnosti raznih browsera (i shell-ova za iste) prema broju downloada![]()
... i sve to takodje sa za nokiu 3510izilet je napisao(la):ma on samo worshipuje MyIeNosi dres MyIe, pije jogurt MyIe, kupuje u prodavnici MyIe, spava sa tjebetom MyIe .. :twisted:
Da ali ako si primetio sortirano je prema popularnosti, što bi se reklo da je MyIE na vrhu tabele popularnosti.DusaN je napisao(la):...
Pa prema broju download prvi je IE6, 27889 prema 22212 koliko ima MyIE2. To ti cak i pise ispod te tabele.
bilo bi NEVEROVATNO da nije tako! pogresno sam rekao - poredjano je po popularnosti, ne po broju dl-a...DusaN je napisao(la):.Pa prema broju download prvi je IE6, 27889 prema 22212 koliko ima MyIE2. To ti cak i pise ispod te tabele.
ZoNi je napisao(la):pogledajte kako na WebAttack.com-u izgleda stanje u popularnosti raznih browsera
a pre 5 dana:Bane® je napisao(la):Zoni, ti baš emotivno živiš sa ovim računarima...
Dakle, da li verovati ovom coveku?ZoNi je napisao(la):...... nisam sentimentalan prema software-u![]()
zaista??? e, sad se zapanjih... uzgred, kad si me citirao, zaboravio si ono u zagradi, a to glasi: popularnosti raznih browsera (i shell-ova za iste)... komprende?delimir je napisao(la):myIE nije browser
jakako! JA sam rekao da nisam sentimentalan, a Bene tvrdi suprotno... e, Bane je "u krivu" :beat: (primer: koristio sam Netscape3, pa IE4, IE5, MyIE, IE5.5 i IE6 sa MyIE, pa CrazyBrowserom, pa NetCaptorom, pa opet CBom, i evo sad vec godinu dana koristim samo MyIE2! Medjutim, i njega cu vrlo lako zameniti kad se pojavi neki bolji! No problem!)soulfly je napisao(la):Dakle, da li verovati ovom coveku?
zilet je napisao(la):ma on samo worshipuje MyIeNosi dres MyIe, pije jogurt MyIe, kupuje u prodavnici MyIe, spava sa tjebetom MyIe .. :twisted:
ZoNi je napisao(la):...
zaista??? e, sad se zapanjih... uzgred, kad si me citirao, zaboravio si ono u zagradi, a to glasi: popularnosti raznih browsera (i shell-ova za iste)... komprende?
uh... blago tebi! Kod mene u prodavnicama je nestasica... valjda sam ga suvise reklamirao kod svih koje poznajemDS9 je napisao(la):gickam MyIE2 keks!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari