Šta je novo?

MyIE2 problem - keširanje, proxy ili nešto treće?

Aleksej

Čuven
Učlanjen(a)
03.12.2003
Poena
619
Imam sledeći problem.
Prilikom surfovanja, neki sajtovi mi se otvaraju tako što se iz cache-a podigne ono što je poslednje učitano sa mog kompa sa te stranice. Da bih video najnovije sadržaje (znači, koji su se dogodili nakon poslednjeg surfa), neophodno je da uradim refresh(reload) stranice. Kada to učinim,stranica se učita korektno.
Ovo se ne dešava na svim sajtovima, ali ume žestoko da smori. Na primer, takva situacija je sa ovim forumom.

Korisim MyIE2, verziju 0.9.26.33 i proxy mi nije uključen. Postoji li neko objašnjenje i način da se ovaj problem reši, osim reinstall MYIE2?

Pozdrav.

Isti problem jedino sto ja surfujem preko poxy-a.
Stim sto ja koristim maxthon 1.0.0178

Poslednja izmena:
Jesi li probao Options/Internet Options/General/Temporary Internet Files/Settings... kod mene je Automatically, ali probaj Every visit to the page.

Naravno, kako zormi rece - s tim sto bih ja pre setovao na every time you start internet explorer. Tada nece proveravati update stranice svaki put kad se klikne na npr. back ili next (u istoj sesiji IE odnosno myie2), a sto moze da bude prilicno iritirajuce za nekog ko nema brzu vezu.

Hvala na savetu. Zormi je bio u pravu. Stajalo mi je never, samo ne znam koji čika ga je tako namestio :d

P.S. Zoni, juče sam hteo da skinem Maxthon, ali videh da je još uvek beta, pa reko' da sačekam još malo. Nadam se da ćeš nas obavestiti, odmah po izlasku stabilne verzije ;)

Pozdrav.

Nazad
Vrh Dno