Šta je novo?

MyIE2 i Gmail

• Začetnik teme Začetnik teme kiza
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

kiza

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
695
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen5 2600 @ LC-CC-120
Matična ploča
Biostar B450MH
RAM
16GB DDR4
GPU
AMD Radeon R9 200 2GB
Storage
Lexar NM620 1TB; WD 4TB WD40EFZX; WD 2TB WD20EARX
Zvuk
Altec Lansing 5.1
PSU
Chieftec GPE-600S Eco
Kućište
Thermaltake Chaser A31
Monitor
Dell P2414H
Miš & tastatura
Microsoft Wireless Laser Desktop 6000v2
Ostale periferije
HP LJ1020,Canon LiDE
Laptop
Dell Latitude E6400; Lenovo T580
Mobilni telefon
Samsung S25 Ultra/256GB
Pametni uređaji
Huawei Watch Fit 4pro, Xiaomi Mi Air Purifier 2S, Amazon EchoShow 8 2nd gen, Xiaomi S20 Robot
Pristup internetu
  1. Optički internet
Koristim MyIE2 0.9.12 i imam problema sa Gmail-om. Naime, ne mogu da otvorim (procitam) mail, krene da ucitava ali ne prikaze mail.
Sa IE6 nemam tih problema. Da li neko zna u cemu je problem?

Hvala.

Neki filter za reklame ga blokira? Ako nisi probao, isključi sve u Options/Add Hunter ili drži (beše) Ctrl kad klikneš na link...

Probao sam vec sa iskljucenim filterima, ali i tada ne radi.

Gmail-u je neophodan Active X. Da nije tu nesto ?

ZoNi je napisao(la):
u nekim slucajevima, MyIE2 je imao problem sa Gmailom (ja licno to nisam nikad primetio)...

predji na Maxthon...

Ma ok, da predjem na Maxthon znam i sam 🙂 Probao sam neku verziju i nesto mi se nije dojmio 😛 Nego rekoh da li neko moze da ovo resi? Ako ne bude nista moracu da se preselim na Maxthon.

kiza je napisao(la):
Ma ok, da predjem na Maxthon znam i sam 🙂 Probao sam neku verziju i nesto mi se nije dojmio 😛 Nego rekoh da li neko moze da ovo resi? Ako ne bude nista moracu da se preselim na Maxthon.

Ok, resen problem prelaskom na Maxthon. Ipak cu morati da se oprostim od MyIE2. Ova nova verzija 1.1... sasvim lepo radi, za sada 🙂

kiza je napisao(la):
Ok, resen problem prelaskom na Maxthon. Ipak cu morati da se oprostim od MyIE2. Ova nova verzija 1.1... sasvim lepo radi, za sada 🙂

Uh, problem nije resen prelaskom na Maxthon. Naime, ako je u opcijama za tabove ukljuceno da otvara novi tab iz linka na stranici onda opet nece da otvori mail. Kad se to iskljuci onda radi. Dakle, da li postoji resenje za to? Zoni?

Nazad
Vrh Dno