Šta je novo?

MyIE...sms za dz...pitanje za ZONI-ja?

npetar

Čuven
Učlanjen(a)
23.01.2002
Poena
679
Kao tvoj signature,promovises gore navedeno pa me interesuje o cemu se radi.Naime, treba mi takav softvercic koji ce se odmah kaciti na net a ja bih samo ukucao sms.
Hvala i pozdrav!!!

evo odgovora za sve koje to interesuje:

1. skines i instaliras MyIE2
2. odes na sajt www.SOinfo.org i registrujes se
3. ukljucis na sajtu opciju auto-login
4. skines i aktiviras plug-in
5. restartujes MyIE2 i sad mozes da koristis uslugu SOinfo SMS na jednostavniji nacin, nego preko samog sajta...

to je to...

ps. ako ne volis da instaliras programe, imas i NO setup verziju MyIE2, koju sam raspakujes u neki folder... pluginovi se takodje ne instaliraju...

Puno hvala,probacu.

Puno hvala,probacu.

Ej Zoni, kad si vec tu...
Kako se koristi onaj Plug in za snimanje flasha?

Il sam ja glup(sto se ne iskljucuje) ili ne znam.Kako da ga stavim kao sidebar?

ZoNi je napisao(la):
evo odgovora za sve koje to interesuje:

1. skines i instaliras MyIE2
2. odes na sajt www.SOinfo.org i registrujes se
3. ukljucis na sajtu opciju auto-login
4. skines i aktiviras plug-in
5. restartujes MyIE2 i sad mozes da koristis uslugu SOinfo SMS na jednostavniji nacin, nego preko samog sajta...

to je to...

ps. ako ne volis da instaliras programe, imas i NO setup verziju MyIE2, koju sam raspakujes u neki folder... pluginovi se takodje ne instaliraju...

Sve radi i vise sam nego zadovoljan...thx and keep up the good work maaaan !

ZoNi je napisao(la):
...
idem na terapiju - syeb'o sam ligamente, pa mi je noga bila 2 nedelje u gipsu :( )

E, jeb..ga! :eek: . Ne brini, bice ligamneti OK, samo insistiraj na fizikalnoj terapiji do kraja, to je korisno, i bez velikog opterecena (trcanje, skakanje) jos najmanje 3 meseca. cheers

ZoNi je napisao(la):
...

hm...

ako si skinuo sa mog sajta, na njemu imas i link Info & help...

:brow:

Jel vidis da sam glup(za te stvari)!:d
Dobro de,tek sam poceo da koristim Myie2 posle zamarajuce Opere.
Svaka cast za Browser(tj. Plug-inove)
Samo nastavi(te) tako.
IE Suck!!!!

Moze update oko tog SMS iz MyIE2, jel to salje na 063/064, kolko poruka moze da se posalje dnevno/nedeljno itd?

Nije ogranicen broj poruka po korisniku, ali jeste broj poruka na sajtu, tako da moze dosta, da ne zamaram brojkama, ako nekog bas zanima recicu, a ti mozes da posaljes 100 komada odjednom ili 200,...500 samo ako limit sajta nije prebacen...

Poz.

Nazad
Vrh Dno