Šta je novo?

My Computer radi polovichno

• Začetnik teme Začetnik teme booris
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

booris

Slavan
Učlanjen(a)
08.08.2004
Poena
319
Kada otvorim My Computer i kliknem na "Local Disk (D🙂" umesto da mi otvori i pokazze koje foldere imam na D on mi otovori "Search Results" kao da sam hteo da trazzim neshto :S: :S: :S: !
Ova pojava nestane kada udjem u bilo koji foltder. Otishao sam na "System Restore" i vratio se na dan kada ova pojava nije postojala ali rezultata nije bilo. Ne znam shta da urdim da je uklonim mnogo me nervira i smeta mi.

Da li je neko imao ovakav problem???? :wall: :wall: :wall:

Sigurno si instalirao neki program koji brljavi. Meni se jednom recimo desavalo da na dvoklik startujem polje za zakljucavanje pomocu FolderAccessa. Posle deinstalacije, restarta i ponovne instalacije sve se resilo. Naravno, desni klik i open je radilo.

Mozda ovo moze da ti resi problem: idi start>run>regedit i nadji kljuc HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\MountPoints2 i obrisi sve kljuceve koji lice na {xxxxxxxx} gde su "xxxxxxxx" neka kombinacija brojeva i slova. Za svaki slucaj taj kljuc export-uj na desktop u vidu .reg fajla ako nesto slucajno podje naopako :d . Restartuj komp posle brisanja tog kljuca.
Verovatno imas (ili si imao) neku infekciju pa ti je kao default akciju kad kliknes na C ili D stavio Search.
Mozes i sam da pogledas: desni klik na C ili D i vidi sta ti je prva opcija (verovatno je "Search" a treba da bude "Open").
EDIT: Bilo bi dobro da skeniras komp sa nekim dobrim Anti-virusom (Avira, Kaspersky, ...)
Javi ako je pomoglo.🙂

:type:

Poslednja izmena:
U pravu si za padajucci meni na prvom mestu je Search umesto open
Ono sa regedit nisam uspeo da nadjem onaj kljuch
Pokushaccu da eliminishem neke programe pa da vidim da li cce se neshto popraviti

U pravu si za padajucci meni na prvom mestu je Search umesto open
Ono sa regedit nisam uspeo da nadjem onaj kljuch
Pokushaccu da eliminishem neke programe pa da vidim da li cce se neshto popraviti

Ma tu je sigurno :smash:
Curre ntVersion=CurrentVersion <<<pazi na ovo (izgleda da je forum prelomio tekst na nezgodnom mestu 😀 )

Pogledaj i da li imas fajl autorun.inf kao hidden na particiji, pa ga obrisi. Ukoliko postoji takav fajl, zapatio si neki virus, pa AV u ruke i na ciscenje.

Nazad
Vrh Dno