Šta je novo?

Mx500 - Poludeo Scroll!

Daki77

Čuven
Učlanjen(a)
07.01.2004
Poena
620
Scroll na mom MX500 je danas skroz poludeo! Sam, bez ikakvog paterna se sheta gore-dole, i stanje se iz sata u sat pogorsava (izvinjavam se na oskudnom opisu problema, gotovo je nemoguce kucati u ovakvim uslovima). Napominjem da se ovo desava bez obzira da li radim nesto na kompu ili ne (otvorim prozor...u windows-u, jel'... sednem u fotelju, posmatram monitor, a skroll pichi li pichi, i nagore i nadole...a ja pi.dim), a pokusao sam i sa iskljucivanjem onog njegovog drivera i stanje se nije promenilo (sto je donekle
i logicno, jer scroll radi i bez drivera, ali po mom skromnom misljenju, to pokazuje da nije problem u driveru)! Ako neko zna da li je ovo cest problem kod Logitech-a, ili je imao isti....ili ima neku ideju za resenje, bio bih veoma zahvalan....
Napominjem da mi je pritisak vec skocio na 200, tako da........
PLEEEASE HELP!!!!!!!!!!
HVALA!!!!

Pa otišao ti je točkić...:D
1. Ako je miš pod garancijom menjaj ga!
2. Ako nije pod garancijom probaj sam da ga popraviš, otvori pa čačkaj malo!
3. Uvek ti ostaje solucija da kupiš novog...
P.S. Problem je 100% hardverske prirode! A ja nisam dosad čuo da se to nekom desilo sa Logitechom!
Pozdrav!

Verovatno je neispravan mis. Inace meni se dogadjalo da se racunar ponasa kao da se pokrece tockic ako mobilni telefon zazvoni blizu misa, ali to naravno ne moze da se poredi sa ovim tvojim problemom.

Garancija je istekla pre 5 dana!!! Mislim, ova srpska.....ona prava, Logitech-ova od 3 god. naravno nije, ali sta to vredi u ovoj smrdljivoj zemlji!!! Pa da nastavimo dalje...jel' zna neko neki sto "zvanicniji" servis za Logitech???

Daki77 je napisao(la):
Garancija je istekla pre 5 dana!!! Mislim, ova srpska.....ona prava, Logitech-ova od 3 god. naravno nije, ali sta to vredi u ovoj smrdljivoj zemlji!!! Pa da nastavimo dalje...jel' zna neko neki sto "zvanicniji" servis za Logitech???

Zovi ComputerLand, jer su oni jedini zvanicni distributer Logitech-a, a servis im je (bio) u Kumodraskoj.

Ja mislim da je jos uvek u Kumodraskoj.

POZ :wave:

Otvori ga, pa ga malo prodzaraj i produvaj i ako tad ne bude radio nosi ga na servis ili iscupaj tockic :D

Hvala ljudi....jeste u Kumodraskoj....tj. tacnije u nekoj ulicici kod Kumodraske! Ma nema sanse da sam otvaram MX500, jer ja kad nesto otvorim, tu trava vise ne raste!!!! :smash:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno