Šta je novo?

Mx400

Tumba

Čuven
Učlanjen(a)
12.12.2002
Poena
609
Sta uzeti : Nov Eagle MX400 32Mb ili polovan Prolink MX400 64Mb?
Prolink je malo radio...
Za Eagle kazu da je lutrija...
type;

Tumba je napisao(la):
Sta uzeti : Nov Eagle MX400 32Mb ili polovan Prolink MX400 64Mb?
Prolink je malo radio...
Za Eagle kazu da je lutrija...
type;
Pa sve zavisi od cena :D
Pazi u svakom sluchaju mislim daje bojle uzeti Prolinka...Samo ako sve radi Ok (radi ili ne radi :)) onda njega pazari...Orao je ipak samo orao :(

nema dileme

Prolink? Nisam imao prilike da se upoznam sa tim "imenom" nikada, ali ko god da je bio u kontaktu sa njim iskreno ga je nahvalio... Ne znam (nisam siguran) koliko je Prolink "Brand Name" (kao Ginward, ASUS, sto se tice GF2) ali sam siguran da Eagle nije ni "Name" a kamoli "Brand Name".
Neko rece:"ipak je orao samo orao" :)
Ja kazem:"Orao pao, Prolink Dolazi" :)
Ako ti je cena bitna, mislim da to ovde ne bi imalo smisla jer razlika izmedju ove 2 kartice ne moze da bude veca od 10EUR (za model sa istom opremom (TV Out, ViVo - da li neki Eagle uopste ima ViVo :) ))
Polovni Prolink (ili bilo koji II pa cak i Inno) je 100% bolja solucija od novog "Orla".
type;

Ovi Eagle-i izbacuju samo 1500 3D markova u odnosu na nekadašnje MX-400 modele Innovision-a npr. koji su isli i do 2500 bez overkloka sa istim procesorom (Duron 700-800MHz), neko reče da im ugrađuju duplo sporiji memorijski kontroler (64-bitni) u odnosu na originalnu specifikaciju pa i otud tolika razlika.

64-bitni kontroler

U pravu si, ugradjuju 64-bitni kontroler, to ne pominju pri kupovini kartice ali zato ti stalno tupe kako "ove nove" imaju DDR pa su brzhe od starijih... Smeshno :)

Nazad
Vrh Dno