Šta je novo?

MX Revolution - izgubljen USB resiver

pixell

Slavan
Učlanjen(a)
01.02.2006
Poena
380
Drug je dobio MX Revolution iz insotranstva ali je u transportu izgubljen USB resiver.

Kako je najlakše nabaviti zamenu u Srbiji?

SMII ID je 2006DJ0000

Da ne bih otvarao novu temu, i meni se slicna stvar desila. Naime ja sam Logitech V450 Nano Cordless kupio ovde ali sam izgubio Nano receiver, da li ga je moguce posebno nabaviti???

uh. da probate da kontaktirate nekog od uvoznika direktno? bilo bi lepo ako bi vam izasli u susret da makar oni kontaktiraju logitech.
nemam drugu ideju.
kapiram da ako biste kontaktirali direktno logitech, verovatno bi vas uputili na lokalnog distributera ili bi vam cak poslali (logitech je poznat kao darezljiv), ali bi vas carina odrala.

Da ovdasnji distributeri su toliko ljubazni da nece da uvaze reklamaciju Logitech proizvoda bez ambalaze, i sad zamislite neko ima extra veliku multimedijalnu tastaturu koja ima jos vecu kutiju a garancija na istu je 3-5 godina, ako rikne a nemas kutiju bolje da se ubijes.

to je stvarno katastrofa, ako je istina

Da ovdasnji distributeri su toliko ljubazni da nece da uvaze reklamaciju Logitech proizvoda bez ambalaze, i sad zamislite neko ima extra veliku multimedijalnu tastaturu koja ima jos vecu kutiju a garancija na istu je 3-5 godina, ako rikne a nemas kutiju bolje da se ubijes.

Da, ja sam izajmio magacin samo za potrebe comp ambalaze, a nesto sam i zakopao :d.

ontopic
Bilo je vec par topika sa sl. problemom i ljudi su resenje nasli u direktnom kontaktu sa logyjem koji im je poslao reciver.

Meni je Logitech support predlozio da mi posalje novog VX Revolution-a jer mi je moj crkao, ali nemam nikoga u Sloveniji da to primi jer ne salju u Srbiju smrc smrc...

Tako da ce vam prijemnik poslati odmah, samo treba pitati na pravom mestu.

pa eto, lepo rekoh, logitech je uvek bio darezljiv :)

Meni je Logitech support predlozio da mi posalje novog VX Revolution-a jer mi je moj crkao, ali nemam nikoga u Sloveniji da to primi jer ne salju u Srbiju smrc smrc...

Tako da ce vam prijemnik poslati odmah, samo treba pitati na pravom mestu.

Ne šalju u Srbiju ? Samo kad mogu da prodaju u Srbiji :smackbum:

^^
Nije problem do Logitecha. Jednostavno i e-shopping nam je takav kakav je izmedju ostalog zbog dopremanja u Srbiju. Mislim da necu preterati ako kazem da je veca sansa da nesto ne stigne nego da stigne.

pa ne prodaju oni nego uvoznici...

pa ne prodaju oni nego uvoznici...

Ne vodi poslovnu politiku uvoznik nego proizvodjač, ako pretenduje na poslovnost i ozbiljnost.
Prosto je sramota šta sve završava na našem tržištu po pitanju kvaliteta, a o bezobraznim cenama većine ovdašnjih "uvoznika" ne vredi pričati

da ali ovo nije tema o tome.

Onima kojima je potrebno neka se jave na PM.Potrudicu se da im izadjem u susret ;)

@Masterokrata : Mozda postoji razlog za potrazivanjem ambalaze...Ovo kazem zato sto znam da su meni za neke proizvode direktno proizvodjaci uvazili garanciju i zamenu novim uredjajem iskljucivo u slucaju kada sam im shippovao kompletan uredjaj sa ambalazom i pratecom opremom.

Imam slican problem samo sto je kod mene prestala komunikacija izmedju misa i risivera..I risiver radi i mis ali nema veze..Zvao sam distributere ali su me o'ladili..Sad moram da ganjam neku drugu vezu jel steta da mi mis sedi u kutiji ..

@ Duke : Pa za risivere naravno,imam ih ;)

ja sam poslao na servis mx revolution koji je bio tamo vise puta, poslednji put sam ga dobio bez kabla za punjenje...

Vrh Dno