Šta je novo?

Muzika Za Kola?

soni

Čuven
Učlanjen(a)
17.08.2003
Poena
619
Treba mi nesto jeftino a da nije lose, nema se para. Imam Pojacalo ALPINE 4x35W.
CD( ili eventualno MP3) + ZVUCNICI treba da ispadne najvise 150eura.
Da olaksam interesuju me modeli, a 99% da cu kupiti jedan od ova dva: CD Pioneer DEH 1730(~90eura) ili MP3 Pioneer DEH 3730MP(~115eura), sta je uopste bolje uzeti dal CD ili MP3, tako da ostaje za zvucnike ~60(CD) ili ~40(MP3)eura. Dajte neke predloge.
Pozdrav

Crash Owerride je napisao(la):
Pa nemas za 40 eura dobre zvucnike

Pa zato i pitam

Mislio sam da kupim CD a ne MP3 i tu razliku da dodam na zvucnike, npr elipse + visokotonce ako mogu da se uzmu za malo para. Ili je pametnije uzeti MP3 + elipse. A i pitanje dal mi treba uopste pojacalo koje sam naveo jer ti plejeri imaju 4x45w?

4x45W? Yeah, right...

Pre ce biti 4x20-ak W...

Da se razumemo, NE POSTOJI DOBRO OZVUCENJE ZA MALE PARE ali kada vec ne raspolazes sa vise kinte onda odaberi neki cd-player (polovan)!

Kada ga kupis lepo povezes sa pojacalom, izvuces kablove za zvucnike i cim osvane SUBOTA pravac BUBANJ-POTOK!

Tu se lepo skoncentrises na one tamnopute prodavce iz BECH i mozda uspes da proberes nesto sto radi (izvukao si kablove da bi odma' mogao proveriti ispravnost zvucnika)! Mozda se neko nece samonom sloziti ali moze se kod njih naci nesto sto i nije tako lose, a za povoljnu kintu! :bottle: :guitar:

Poslednja izmena:
Ako te interesuju polovni playeri mogu ti pomoci oko toga (Clarion, Pioneer P8000) i onda bi ti ostalo malo vise kinte za zvucnike!

Nije bas za ovu temu, ali da ne otvaram novu.
Kakav je SONY GT500 ? Ko je distributer za Sony? Na sajmu je bio 14700 valjda, ali nije mogao tamo da se kupi. Koliko kosta polovan pioneer 7400MP?

Nazad
Vrh Dno