.:GoRaNStEin:.
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.10.2005
- Poena
- 379
E ovako, uz vecinu pucacina recimo ne volim nikakve muzicke podloge, posto mi to uglavnom kvari hunting, pogotovo jer sam Ghost Recon fan. Ali recimo uz Unreal Tournament (bilo koji) volim da mi gruva neki pump sound, kao sto volim da mi i u voznjama drma nesto sto vozi.
Voleo bih da cujem sta i vi volite da slusate od tih stvari, posto su to obicno zvuci koji jako dobro legnu za kola i slicno
. Ono sto mi prvo pada na pamet :
Favoriti za Unreal Tournament ('99, 2004) tip igara:
Missy Elliott - Get Ur Freak On
Apollo 440 - Dude Descending A Staircase
Mighty - Mighty (Js16 Turbo Bass Mix)
AZZIDO DA BASS - Dooms Night (Timo Maas Radio Edit)
Bubba Sparxxx - Ugly
Favoriti za Test Drive Unlimited tip igara:
MISSY ELLIOTT - 4 My People
nyc live & direct - move like this
Alex Gopher with Demon presents Wuz - use me (fantastic plastic machine city lights mix)
BLACKOUT -Gotta Have Hope
Cassius - Feeling for you
Jose Nunez - Air Race (Original Mix)
M1 - Electronic Funk
timo maas feat.mc chickaboo - shifter (radio mix)
Ovo su sve neke starije stvari, tako da nije bitno sta, samo da gruva/vozi
, i odgovara datom momentu 
Pretpostavljam da neko od vas vise poznaje DnB (ja ga ne poznajem uopste, btw) od mene i zna stvari koje su kao Mighty - Mighty (Js16 Turbo Bass Mix), ili Pendulum - Slam (iz MotorStorm) pa neka okaci koji post ovde ...
E, da, licno, ne volim izvikane stvar (svima poznate), nekako imam neku dozu odbojnosti prema njima, ma koliko dobre bile
, a bogami nesto ne mirisem ni przenje gitarama 
Voleo bih da cujem sta i vi volite da slusate od tih stvari, posto su to obicno zvuci koji jako dobro legnu za kola i slicno
Favoriti za Unreal Tournament ('99, 2004) tip igara:
Missy Elliott - Get Ur Freak On
Apollo 440 - Dude Descending A Staircase
Mighty - Mighty (Js16 Turbo Bass Mix)
AZZIDO DA BASS - Dooms Night (Timo Maas Radio Edit)
Bubba Sparxxx - Ugly
Favoriti za Test Drive Unlimited tip igara:
MISSY ELLIOTT - 4 My People
nyc live & direct - move like this
Alex Gopher with Demon presents Wuz - use me (fantastic plastic machine city lights mix)
BLACKOUT -Gotta Have Hope
Cassius - Feeling for you
Jose Nunez - Air Race (Original Mix)
M1 - Electronic Funk
timo maas feat.mc chickaboo - shifter (radio mix)
Ovo su sve neke starije stvari, tako da nije bitno sta, samo da gruva/vozi
Pretpostavljam da neko od vas vise poznaje DnB (ja ga ne poznajem uopste, btw) od mene i zna stvari koje su kao Mighty - Mighty (Js16 Turbo Bass Mix), ili Pendulum - Slam (iz MotorStorm) pa neka okaci koji post ovde ...
E, da, licno, ne volim izvikane stvar (svima poznate), nekako imam neku dozu odbojnosti prema njima, ma koliko dobre bile
Poslednja izmena: