Šta je novo?

Muzika iz serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Agilni

Čuven
Učlanjen(a)
12.12.2003
Poena
680
Znam da rizikujem da ukaljam svoj ugled ovde, kao i verovatno gomulu prozivki :) ali...

Hitno mi je potrebna muzika iz serije "Zabranjena ljubav".

E sad, necu da objasnjavam kako seriju nisam pratio i kako to ne treba meni :)
ali devojka mi kaze da je neko vreme po banderama kruzio oglas "mp3 muzika iz serije Zabranjena ljubav" (valjda dok je ova bila aktulna), pa ako je neko upucen, zna gde ima ili ima... Moze li da mi javi na PM, ukoliko ne zeli javno da mi ponudi, pa da mi nareze eventualno?
Hvala unapred!!!

Nemoj sada da se pravdas,znamo mi da si krisom gledao seriju,a ovde se pravdas kako to nisi :D Mala sala od mene ;) evo probacu nekako da ti pomognem da nadjes taj soundtrack.Naime,moj ortak ima tezgu na buvljaku i secam se da sam video taj cd koji tebi treba,ali se dosta brzo rasprodao(sta ces voli narod meksicko-brazilsko-spanske serije :D ) Ipak,posto je taj cd dosta cirkulisao na otc-u,pretpostavljam da bi ga neki od prodavaca cd-ova morao imati te ti nebi bilo lose da svratis u otc.Velika je sansa da ga tamo nadjes,tako da ti je moja preporuka da odes tamo i proveris ako se vec nekako nisi snasao za cd.

pretpostavljam da trazis pesmu od Dido - My Lover's Gone :)

e, ako su tu pesmu stavili u seriju, onda nemoj da se stidish... stvar je odlichna...

E, ako je ta pesma u pitanju, onda je vec imam. Eto dokaz da nisam gledao seriju :)
Mada, ne verujem da je soundtrack serije jedna pesma. Hvala, pogledacu na OTC, a ukoliko neko ima, nek se javi, sto se krijete? :)

Ako hoćeš, daću ti telefon mog brata koji ima sve muzike iz svih španskih serija, pa vidi sa njim :D .

Pa daj, sto da ne? Onda se on valjda najbolje razume. A i nadam se da je u mogucnosti da razmena bude u Bg-u.

Zabranjena ljubav ima 42 pesme dupli CD
Slusao sam, nisam gled'o.
Odlican CD
99.99 % mogu da ti nabavim, ali sam bash bizi, usred roka...
javi se tek za ovaj vikend, ako hoces na PM

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno