Šta je novo?

Muzicki telefon do 100eur

Шабанија

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
21.03.2007
Poena
349
znaci mp3 mi je najbitniji, kamera mi ne treba. dajte predloge

a moze i adresa/sajt nekog shopa koji salje telefone pouzecem

Poslednja izmena:
NOKIA 6233,NOKIA 5300,SE W810(imam ga ja super telefon).Ali od ovih modela bih ti preporucio 6233(ima veci ekran,dva zvucnika jedan s leve jedan s desne strane extra se cuje).:wave:

Al ne i sluske uz njega. Licno imam W300, a ako je do 150e, moj izbor bi bio W610.

Do 150e bih ti preporucio SE W810i,Walkman serija.Dobijas odlicne sluske,punjac preko USB-a,512MB fabricka MS Duo Pro kartica,podrska do 4GB,itd.Koristim ga neko vreme i super sam zadovoljan,skoro sam uzeo MPS-70 zvucnike za 2500 koje nosim uvek sa sobom i tako slusam omiljenu muziku bilo gde cak i u toaletu.Mogu da ti posaljem pouzecem 🙂

Poslednja izmena:
@filipos
Ajd' mozda sam ne obavesten.

Al' lik rece da mu treba prvenstveno fon za slusanje muzike.
Prednosti w810 u odnosu na k800 su: manje dimenzije, lepsi dizajn, duze trajanje baterije, odlicne slusalice koje idu uz njega, walkman plejer, valjda su i memorijske jeftinije, itd...

Naravno ima stvari u kojima je k800 bolji od w810, al' covek je rekao da mu treba fon za mp3, a ako tako gledamo onda je w810>k800.

Eto. : )

Poslednja izmena:
@filipos
Ajd' mozda sam ne obavesten.

Al' lik rece da mu treba prvenstveno fon za slusanje muzike.
Prednosti w810 u odnosu na k800 su: manje dimenzije, lepsi dizajn, duze trajanje baterije, odlicne slusalice koje idu uz njega, walkman plejer, valjda su i memorijske jeftinije, itd...

Naravno ima stvari u kojima je k800 bolji od w810, al' covek je rekao da mu treba fon za mp3, a ako tako gledamo onda je w810>k800.

Eto. : )

Tacno tako,SE K800 je bolji mobilni telefon ali nije bolji muzicki mobilni telefon.S druge strane Micro M2 memo kartice jos uvek kostaju djavolski puno u odnosu na druge.

Nazad
Vrh Dno