Šta je novo?

Mustek V56LM DVD/DivX player

PJ

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
03.09.2000
Poena
1,445
Vidim da su pominjani Mustek uredjaji, ali niko nije navodio oznaku.
Da li neko poseduje ili ima iskustva sa Mustek V56LM?

Da li cita sve kodeke? Sve titlove? Da li je bitno ime titla u odnosu na ime filma?
Kakva je izrada?

Hteo sam da uzmem jos jedan DV-470, ali ga trenutno nema, pa su mi ponudili ovo...

U principu nije los! Dosta dobro cita sve CD-R, CD-RW, DVD-R, DVD-RW,...
Kao DivX Player je OK, ako skines firmware sa sledece adrese i flesnes ga njime!
http://kbccoyu.temp.powweb.com...ad/mustek56/mustekfirmware.zip :D
Sa ovim firmware-om ima sva nasa slova, solidne velicine i zute boje! Jedini problem jeste da je kod svetlijih podloga malo otezano citanje jer slova nemaju nikakvu podlogu! Cita *.sub i *.srt! Ne mora biti isto ime filma i prevoda, jedino moraju biti u istom direktorijumu i ne sme biti vise od 1 titla!
Eto toliko od mene ;)

Poslednja izmena:
Ne moze da bude npr:
film.avi
film.ser.sub
film.eng.sub
???

Na zalost ne moze! Jedino sta nekad radi jeste kada je ime filma i ime jednog titla identicno, a drugog skroz razlicito, pusti onaj identican prevod (i to radi samo nekad)! Znaci najbolje je takve filmove gde ima dva prevoda ili prevod nije u istom direktorijumu prerezati na neki RW ili sl. samo film i prevod! Ja tako radim ;)

Prensimavanje otpada. Uredjaj je za moje matorce...
Onda ipak cekam DV-470. Hvala u svakom slucaju ;)

Da li moze na njemu da se proveri koja je verzija firmware-a, i ako moze kako???

Pozdrav

U principu ne moze :-( Nego, ako te zadovoljava firmware koji imas "nar'ani kerove i nista ne diraj" :D Ako nemas nasa slova skini onaj firmware, sto sam okacio link, flesni ga njime i to je to ;)

Nazad
Vrh Dno