Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ja sam taj plejer imao pre nekih dva meseca i odmah sam ga prodao.
Titl je bio suvise mali kada se gledaju DivX filmovi i to me je opasno nerviralo (posle sam kupio 22" Nec monitor i tim potezom zaboravio sta je TV )
Sto se tice DivX filmova koliko se ja secam treba samo dva puta pritisnuti dugme title na daljinskom i on ce se pojaviti - sa nekim odvratnim malim zutim slovima :d
Pre toga moras flashovati njegov firmware sa najnovijom verzijom da bi ti uopste mogao citati titlove. Koliko se secam cita samo SUB i SRT...
Sto se tice DVD filmova - tu bi trebao da ima meni u kojem biras titl - mada to zavisi od filma do filma.
ok, sad sledi "glupo" pitanje..
kako da flashujem firmware doticnog DVD playera...unapred se izvinjavam na pitanju ali do sada se nisam bavio ovom tematikom :crash:
imam skinut neki firmware, nemam pojma da li je najnoviji, unutra je i text na nemackom jeziku, datum kada je file modified ( bank30.rom ) je 23.6.2004...da li je to i datum firmware-a, takodje nemam pojma...
necu pokusavati sa flashovanjem dok ne saznam da li je moguce flashovanje sa cd-rw...i dok ne saznam koji je najnoviji firmware ,)
ljudi interesuje me da li neko ima firmware sa nasim slovima . ako bi mogao da ga postuje ovde ili da mi posalje na mail ....
nasao sam ceski firmware na ovoj adresi: http://www.actebis.cz/_mustek_cz/drivers/dvd/v56lm2e/v56lm2e_fw3.zip
ne znam kako radi, moguce je da cu da ga probam....