Šta je novo?

Mustek v56lm-2e

BEZIMENI

Čuven
Učlanjen(a)
27.02.2004
Poena
609
kupio sam ovaj DVD player ali ni me podrzava titl,imate li kakvo resenje za ovaj problem

Dvaput klikni na dugme title i sacekaj.
Works for me.

BTW, jesi li mu stavio novi firmware ??

Ja sam taj plejer imao pre nekih dva meseca i odmah sam ga prodao.
Titl je bio suvise mali kada se gledaju DivX filmovi i to me je opasno nerviralo (posle sam kupio 22" Nec monitor i tim potezom zaboravio sta je TV ;) )
Sto se tice DivX filmova koliko se ja secam treba samo dva puta pritisnuti dugme title na daljinskom i on ce se pojaviti - sa nekim odvratnim malim zutim slovima :d

Pre toga moras flashovati njegov firmware sa najnovijom verzijom da bi ti uopste mogao citati titlove. Koliko se secam cita samo SUB i SRT...

Sto se tice DVD filmova - tu bi trebao da ima meni u kojem biras titl - mada to zavisi od filma do filma.

Poslednja izmena:
ok, sad sledi "glupo" pitanje..
kako da flashujem firmware doticnog DVD playera...unapred se izvinjavam na pitanju ali do sada se nisam bavio ovom tematikom :crash:

imam skinut neki firmware, nemam pojma da li je najnoviji, unutra je i text na nemackom jeziku, datum kada je file modified ( bank30.rom ) je 23.6.2004...da li je to i datum firmware-a, takodje nemam pojma...

necu pokusavati sa flashovanjem dok ne saznam da li je moguce flashovanje sa cd-rw...i dok ne saznam koji je najnoviji firmware ,)

Vrh Dno