Šta je novo?

MUSTEK PowerMust 400 USB

cimi

Slavan
Učlanjen(a)
05.12.2010
Poena
225
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 7800X3D & Arctic Liquid Freezer III 360 RGB
Matična ploča
X870 AORUS ELITE WIFI7 ICE
RAM
G.SKILL 32GB Trident Z5 RGB DDR5 6000MHz CL30
GPU
Asrock Radeon RX 9070XT Steel Legend
Storage
1TB SSD Samsung 990 Pro & 500gb SSD Samsung 980 & 500gb SSD Samsung 970 EVO
Zvuk
Microlab FC330 2.1 & HyperX Cloud 3 Wireless
PSU
Corsair RM1000x Shift 1000W ATX 3.1
Kućište
NZXT H7 Flow RGB white
Monitor
AOC Q27G3XMN/BK 27"
Miš & tastatura
HyperX Alloy Orgins & Logitech PRO X Superlight
Mobilni telefon
Galaxy Z Flip6
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Nabavio sam ovaj model...Tj ortak mi ga dao..Jedini problem sto nemam nikakvu pratecu opremu sem njega..Ups je potpuno nov..Tj stajao u nekom budzaku 4god...Sta mi sve treba od kablova i opreme da bi ga prikljucio??
Hvala

Na šta bi priključivao ovaj UPS?
Nadam se da ne misliš na konfiguraciju iz potpisa.
Kapacitet ovog UPS-a je 400 VA, što je ekvivalent snage 240W.
Posle 4 godine čučanja u nekom budžaku veliko je pitanje u kakvom je uopšte stanju baterija.
Inače,uz njega idu kabl za napajanje, dva kabla za povezivanje sa potrošačima, serijski i USB kabl.

Poslednja izmena:
Pa planirao sam na to iz opisa...Sto,jel ne bi valjalo??

Najpre da ispravim svoj propust, primetih da sam u prethodnom postu u brzini napisao: na šta hoćeš da povežeš UPS.
Naravno,ispravno je šta želiš da priključiš na UPS.
Što se tvog pitanja iz drugog posta tiče, preračunaj potrošnju tvog sistema pri punom opterećenju i videćeš koliko se to (ne)uklapa u kapacitet UPS-a od 400VA (240W).
Uostalom, kako ti tih 240 W izgleda u poređenju sa tvojim Chieftec napajanjem od 600W ?
Taj UPS je bio preslab i za referentne konfiguracije od pre 4 godine otkad je čučnuo u svoj budžak.
Čak i u to vreme je bio preporučljiv barem model od 600VA.
Ja bih dobro razmislio da li da konfiguraciju kao što je tvoja povežem na UPS od 800VA (realno,trebalo bi da bude sasvim dovoljno) , mada bih se verovatno zarad sopstvenog mira odlučio za model od 1000 VA, obaška bih nastojao da se ne oslanjam na Mustek.
Svakako nije pravilo koga se obavezno treba držati, ali nekako mi neusklađeno deluje da kapacitet UPS-a bude manji od snage napajanja.

Poslednja izmena:
Sto se mene tice ova tema moze u LOCK ili DELETE...

Nazad
Vrh Dno