Šta je novo?

Mustek ili Neo divx plejer?

Panco

Čuven
Učlanjen(a)
07.02.2003
Poena
619
Manje vise slicno ne znam za koji da se odlucim?

SKY Vision
011/2970-321, 064 166 04 02

Poslednja izmena:
Onaj koji je jeftiniji :D

gozilla je napisao(la):
Onaj koji je jeftiniji :D
Pa nije bas tako SKY ima bolje(vece)titlove vidi nasa slova dakle kvacice ima meni na srpskom dobijas i uputstvo na srpskom i sve to bez petljanja sa raznim firmverima.Trenutno ubedljivo najbolji bestbuy kod nas. :wave:

Alo bre tex, pa pisu ti telefoni gore :)

Samo, treba da dodjes do mene , dokopao sam se onog Philipsa DVD737 pa da ga vidis na delu, Philips je ipak Philips :) :d

Takodje, mogao bi i da svratis na IRC chat, vidim da imas neke probleme sa PC.

jaksa je napisao(la):
Alo bre tex, pa pisu ti telefoni gore :)

Samo, treba da dodjes do mene , dokopao sam se onog Philipsa DVD737 pa da ga vidis na delu, Philips je ipak Philips :) :d

Takodje, mogao bi i da svratis na IRC chat, vidim da imas neke probleme sa PC.

Pa zvao sam ja te telefone, ali se niko ne javlja....:(

Cekaj...jel' taj Philips bolji od ovog SkyVsion-a...????....cita li DiVX i titlove....???...kolka mu je cena?

Na IRC ne dolazim vise...secas se od kada...poslednji sa kime sam razgovarao tamo bio si ti.

Ne znam da li je bolji, ali nekako imam vise poverenja u Philips.
Docices i videti.
Cita titlove, pisano je po forumu o njemu. Ja sam dao 100e za malo koriscen, ne znam koliko je nov.

Sto se IRCa tice, postoji opcija 'ignore' za korisnike a mislim da bi mogli da se vidimo tamo, i da porazgovaramo o intel platformi ;)

Cek' cek'.....to znaci da cita i DiVX, XvID itd, zar ne....???

Sada jos da nadjem gde moze da se kupi nov....dnas...:(

Tex....ako kupujesh onda kupi taj Philips.
Kazem "ako" jer do danas ne postoji home player
koji podrzava DiVX sa svim svojim kodecima, mada mogu da se nadju "third part" firmware-i, pitanje je kako rade.

Znachi, ako kupujesh-->dvd737

Ja sam uzeo Musteka da ga malo "isprobam" dok ga ne stavim u maloprodaju i za te pare je OK. Citao mi je sve filmove koje sam ubacio i titlove SRT i SUB ali....
1. Mustek jos uvek ne vidi nasa slova (slovo ž i š čak i ne prikazuje)
2. Ne čita ID3 tagove kad puštaš MP3
3. Kad puštaš audio CD uopšte nemaš informaciju koja ti pesma trenutno svira na CD-u
4. Nema 5.1 izlaz - samo običan stereo
5. Dobra strana mu je što košta 75e sa porezom pa se ti saberi ;)

Meni nahvalise Skyvision ali ne znam da li opravdava cenu od 115evra za koliko mogu da ga kupim.
Kupujem ga sestri za rodjendan pa ne bih da uzmem nesto sto ne valja

Danas sam video sva 4 aktuelna divx "chitaca" (ima ih u TC Piramida - Blok 44, mala novo-izgradjena zgradica na coshku sa desetak butika, servisa itd.).

Mustek (stereo, bez titlova, 75 €) je stvarno smesnog izgleda, upravo su pustali neki divx film na njemu i ono je ocaj. Makroblokovi na sve strane - lepsi efekat ispada preko TV-outa na grafickoj. NEO (stereo, titlovi, 75 €) je isto ruzan ko Mustek, ali je ipak mozda malko lepsi. Ne znam kakv je (bio je iskljucen a mozda je i crk'o :)). SkyVision (5.1, titlovi, srpski meni, 115 €) je tu i tamo :d, ni on nije nesto ekstra po dizajnu, bolji je od Musteka ali... nije Yamaha ;). Isao je DVD film tada i tu je ok reprodukcija. Mdjutim, meni se najvise dopao ORION (5.1, bez titlova, srpski meni, 90 €) prilicno ubedljive srebrnkaste boje, ali na zalost ne ucitava titlove (njega je bas neko kupovao tada pa su ga malo akali :D). U glavnom, prikaz je ok.

Iskreno, sto dalje od ove dalekoistocne robe. :)
Nema 'leba dok ne stigne Yamaha ili nesto u toj klasi (if ever). ;)

Vrh Dno