Šta je novo?

MUSTEK gSmart mini 2 PROBLEM

Ripper

Čuven
Učlanjen(a)
25.07.2000
Poena
650
Imam pomenuti digitalac i problem:
Na novoj masini (BARTON [email protected] Ghz, ABIT NF7-S rev 2.0 Nforce 3.13, Saphirov RADEON 9600pro...) kamerica BRLJA. Znaci slike u VIEWERU nece da prikaze (prikaze samo zauzece memorije koliko je MB) i kad otvorim My Computer pa kameru (koja tada treba da se ponasa kao Web kamerica tj da prikazuje RealTime video znate na sta mislim) PRIKAZUJE RAZNOBOJNE PRUGE po slici i brlja sliku. WinXP je sveze instaliran i updateovan
Sve perfektno radi na drugim racunarima.
Trenutni Catalyst 3.9 isto se ponasala i na 3.8 i na 3.7.
Menjao sam i USB slot i iskljucivao sve ostale USB uredjaje ali isto sve,
STA DA RADIM? :( :(

Na MUSTEKovom forumu sam video da svi koji imaju NForce2 ploce i gSmart mini2 imaju ovaj problem! Ma jel moguce da niko sa celog bozijeg BenchMarka nema ovu kombinaciju??? :eye:

Pre neki dan sam bas ja ostavio neki post na tu temu. Isto imam problem sa Mustek LCD3 na Abit NF7 ploci a na svim ostalim racunarima (VIA) radi. Mucim se vec nedelju dana i sta sve nisam probao ne bi verovao ali nista. Zamalo da reklamiram plocu. Windows star dve nedelje i cak sam pod prinudom instalirao Service pack 1 i neki USB patch ali opet nista.
Da li si ti uspeo da resis problem.

Nisam... Cak sam pisao MUSTEKovom supportu (morao da se registrujem sa sve serijskim brojevima) ali ne odgovaraju.
Menjao sam USB i BIOSu na 1.1 ali isto sve.
Bas je bezveze ako to ne umeju da rese, mislim da svi MUSTEK aparati serije gSmart NE RADE na NForce2 plocama?!! :cuss:

PA ne menja mi se aparat ali ako ne budem imao izbora... ctp;

Ja sam isto menjao USB u biosu sa 1.1+2.0 na samo 1.1 ali nista. Moja kamerica jos radi ( tj. neradi) i kao USB disk a u Windows movie makeru slika je usporena sa previse artefakata. Vec sam poceo da smisljam cenu za prodaju ali nikako da mi izadje iz glave ono "ZASTO" jer ne menja mi se bas sad na silu je sam u principu veoma zadovoljan slikama koje ova kamerica daje.
Pozdrav.

Ako jos uvek nisi resio problem sa nForce i gSmart-om zadovoljstvo mi je da ti kazem da ja jesam. Problem se resava tako sto za 10-tak evra kupis USB PCI adapter steknes u PCI slot i ponovo uzivas kao nekad.

Probao sam ovaj novi Gsmart D35, i radi na NF2 plochi :)

Nazad
Vrh Dno