Šta je novo?

Mustek DV 5000

• Začetnik teme Space
  • Datum pokretanja
S

Space

Guest
Dali neko zna gde u Novom Sadu ima da se kupi ova kamerica ili DV 5500.Naravno naj jeftinije i bez poreza.

Nisam siguram koliko je zelis a odgovor ne znam. Cifra je oko 100e.
Mozes da zaboravis na 5 mega piksela jer i tih 3.1 su krs. Slike su mutne, snimci kriticni. Ili su kockasti (u manjim rezolucijama) ili su totalno mracni (u vecim). Kao da snimas crnce u tunelu!!! Zvuk je ok.
To je najobicnija igracka sa LCD display-em ali za te pare radi definitivno.
Ti samo vidi sta ti treba. Za zezanje je super.Ali samo za to

kupio sam je uf kakvo sr. sva sreca bila je i neispravna pa sam je vratio
.Imam canon a60 za 170 e ali ja bih da snimam najvise video a neznam koliko canon to odradjuje.znam da je a40 losa.a sta da uzmem za te pare to stvarno neznam mozda mustek dv 5500,mislim da je ipak bolja od 5000.samo gde ovo naci tek

Ako ces da snimas uglavnom video ne verujem da ces biti zadovoljan bilo cime ispod A70... ne znam za ove jeftine igracke, mozda neki i radi kako treba. Plus uz Canon ces imati strava fotke...jedino se cena ne uklapa :)

Ono sto tebi treba je minimalno video 640x480/min15fps limited samo velicinom kartice, jako tesko ces to naci u jeftinoj klasi

Ne mogu da verujem da si je kupio!!! :wall: Imao si srece sto si uspeo da je vratis. Si video kakva igracka?! Najgori plastikaner :crash:
Za tvoje potrebe bi trebao da bezis od Musteca a tesko da ces naci nesto za te pare. Sve ostalo kosta...

Vrh Dno