Šta je novo?

Mustek Be@ar Paw 1200 TA

Celt

Čuven
Učlanjen(a)
30.01.2002
Poena
619
Vec nekoliko meseci se dvoumim koji skener da pazarim,i ovaj 1200 TA mi se svideo po mogucnostima koje nudi,ali nigde nisam video u praksi kako radi tj. da li je bolje da za novac koji bih dao za njega uzmem nesto drugo... ili ti jednom recju postoji li bolji skener u toj istoj cenovnoj klasi gore-dole 10 eura???

Unapred hvala
Pozdrav

Nemoguce da niko na celom forumu ne moze da prokomentarise kvalitet Musteka 1200 TA (nije valjda toliko los:( ) ili da je bar imao neka iskustva u radu sa njim ili nekim u cenovnoj klasi sa njim!!!???

Pozdrav

Za te pare ne postoji nista drugo sa TA. Kvalitet je stvar ukusa. Za po kuci je OK, ali ne treba ocekivati cuda. ( Izvinjavam se bio sam na odmoru, tek sam stigao ).
:D

Jedina dilema mi je sad da li da uzmem njega ili HP ScanJet 2300 (2200) ili Canon N670U? Sta vi mislite koji je od ta tri(cetiri) najbolji izbor?

Pozdrav

Mustek koji si pitao ima adapter, a ovi nemaju. Ako ti addapter ne treba onda HP

Zna li neko koliko je Hp 2300C brzi u skeniranju (npr. pri 150 dpi) pri istim rezolucijama u odnosu na Musteka 1200 TA? Bilo bi lepo kada bi neko znao tacne podatke o brzini skeniranja ova dva skenera ili bar gde mogu da ih nadjem.

Pozdrav

Usporedba ta dva skenera je kao kad bi na pistu isterali fikus i BMW da vidimo ko je bolji. Nemoj nista da brines, ako mozes samo navali na HP.

Jasno kao dan:D ,samo ovaj Mustek mi je privukao paznju zbog prisustva TA i mnogih drugih inovacija koje samo mnogo skuplji Canoni nude,a ipak "HP" je "HP",nego da zanemarim te sitnice i TA pa da na kraju rezimiram: Da li postoji bolji skener po pitanju kvaliteta, performansi i sveukupnog utiska koji se moze pazariti po ceni slicnoj ili malo vecoj od pomenutog HP 2300C???

Toliko od mene u vezi toga i samo molim pomoc da sto pre okoncam ovu agoniju!!!

Pozdrav

Niko ozbiljan vise ne postoji. Ili su se povukli sa trzista ili su bankrotirali. Pogotovo nova serija HP-a stavlja tacku na i. Momci su resili da pociste trziste i to im za sada sjajno ide.

Nazad
Vrh Dno